Τι περιμενεις φιλε alpula ? Κάθε αξιολογο thread το’χουν γαμησει λες και είναι 5χρονα. Τωρα, σκοπιμα το κανουν αυτό, θες από βλακεια, ποιος ξερει? Παντως τα threads δεν διαβαζονται πλεον. Όχι μονο γιατι ξεκατινιαζεται ο ενας με τον άλλο αλλα γιατι πολλοι είναι σαν εμενα που μπαινω μονο όταν δω ότι ανανεωνεται ένα θεμα. Μπαινω λοιπον στο θρεντ και τι να δω : ότι εγινε ανανεωση γιατι καποιος εγραψε για απαντηση : +1.
Η’ «σε γαμω» ή ένα emoticon και παει λεγοντας. Και μετα όταν καποιος τολμησει να ρωτησει κατι, του λενε, διαβασε 1500 σελιδες και θα βγαλεις ακρη…
Αυτό που λες ήμουν ο πρώτος που είχα επισημάνει... Και προσπάθησα να βελτιώσω την εικόνα ώς θεματοφύλακας που με είπε κάποιος αλλά όταν διαπίστωσα οτί πραγματικά πολοί που γράφουν εδώ είναι σχολιαρόπαιδα που σκοτώνουν το χρόνο τους και άλλοι τόσοι αγάμητοι λείαν επιοικώς τότε γιατί να μην το γυρίσω και εγώ στο χαβαλέ και να περνάω το χρόνο μου γελώντας...
Όσοι με ξέρουν και τους ξέρω ανταλάσουμε πληροφορίες και πηδάμε όταν υπάρχει χρόνος και διάθεση. Οι γελοτοποιοί και άλλου είδους τρόμπες γιατί να διαβάσουν την πληροφορία που εγώ έχω σκάσει ευρόπουλα για να την αντλήσω φίλε??? γιαυτό λοιπόν και εγώ κάνω το χαβαλέ μου αραιά και πού από δω και πέρα...
Στο άλλο θρεντάκι με τα τουρς είναι ποίο IN TOPIC τα πράγματα, αλλά εκεί βρωμάει πολύ το πράγμα...
Απόκ.... Αντε από κει ρε να πιάσεις σίγουρα λαυράκι. Εκεί μέσα είναι οι νταβάδες.. Κριτικές ψεύτικες, παραπληροφόρηση, κατεύθυνση.. Χώρις βέβαια να τα βάζω όλα στο ίδιο τσουβάλι καθώς υπάρχουν και μέλη που έχουν βοηθήσει πολύ τον κόσμο να μην πετάξει τα λεφτά του στα σκουπίδια..
Όποιο μέλος είναι καινούριο και σοβαρό και πραγματικά θέλει κάτι τοις προκοπής με λογική τιμή βάση υπηρεσιών και εμφάνισης εξ αιτίας μερικών αγαμήτων και πιτσιρικάδων δεν μπορεί να ενημερωθεί...