ειναι οντως γυμνασμενη οπως λεει?Δηλαδη εχει κοιλιακους,γραμμωση στα χερια ποδια?
φιλε μην παρασυρεσαι απο τα λεγομενα του heels.ειναι μια συνηθισμενη κοπελιτσα.αδυνατη μεν αλλα η περιφερεια ειναι ελληνιδας δεν αρμοζει στο υπολοιπο αδυνατο σωμα.οσο για το +20 που ειπε ο προεδρος αληθευει 100% και μενα μου το ζητησε πριν βρεθουμε και της ειπα 150 ολα μαζι αν θελει.δεν μπορω να κατανοησω το εξτρα αυτο εξτρα εκεινο.εξαιρετικα αντιαισθητικο το οτι δεν σε αφηνει να την φιλησεις στο στομα ενω εκεινη βαζει το τετοιο σου στο δικο της στομα.φαινεται ερασιτεχνικο και προχειρο και ειμαι σιγουρος οτι οσοι ζητουν υπηρεσιες γι αυτο που πληρωνουν δεν θα της παρουν.με την φτωχη μου λογικη η κοπελα αξιζει για τισ υπηρεσιες της 80-100 Ε το πολυ.απο εμφανιση το κοριτσι της διπλανης πορτας με περιφερεια οχι τεραστια αλλα δυσαναλογη προσ το υπολοιπο αδυνατο σωμα.θα παρακαλουσα τους συναγωνιστες να διαβασουν αυτα που γραφω καινα προσεχουν τισ λεπτομερειες.ολα τα ανωτερω αποτελλουν υποκειμενικη αποψη και δεν εχουν σκοπο να επηρεασουν κανεναν παρα μονο να προβληματισουν ευχαριστα τους φιλουσ συναγωνιστες