alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σου γυαλισε το γκομενακι τύπε?δωσε το νικ κ ασε για εμας τα υπολοιπα
εκτος κ εαν μπαινει με αυτην την φωτο..χαχαααα
Σου γυαλισε το γκομενακι τύπε?δωσε το νικ κ ασε για εμας τα υπολοιπα
εκτος κ εαν μπαινει με αυτην την φωτο..χαχαααα
παιδια λυπαμαι αλλα δεν μπορω να δωσω στοχεια,απλα οτι μπαινει στο zoo....στο chat.Mε λιγη υπομονη θα την πετυχετε.
Ελα ντε...Ρε αρχηγέ θα μας κάτσει τζάμπα;
Διότι αν θέλει λεφτά κι αυτή (και μάλλον θέλει! ;)), γιατί να μπαίνουμε σε τέτοιους κόπους;
Γεμάτος πουτάνες είναι ο τόπος...
Ε και πώς θα την βρουμε? Θα παμε στη Νικολουλη?
Σου γυαλισε το γκομενακι τύπε?
Εσυ μηπως εισαι λιγοτερο μονοφαγας και μας δωσεις κανενα στοιχειο?Στα λεφτα τα βρηκατε??εγω οταν την ειχα πετυχει,μου φανηκε ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!
Στα λεφτα τα βρηκατε??εγω οταν την ειχα πετυχει,μου φανηκε ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!
χαχχαχαχχαχαχ.καλο...Εχω κλειδωθει εξω απο το zoo με μονιμο banαρισμα...επειδη εψαχνα και γω σαν παιδι...Εσυ μηπως εισαι λιγοτερο μονοφαγας και μας δωσεις κανενα στοιχειο?
παιδια λυπαμαι αλλα δεν μπορω να δωσω στοχεια,απλα οτι μπαινει στο zoo....στο chat.Mε λιγη υπομονη θα την πετυχετε.
Για λέγε να γελάσουμε (και για να καταλάβουμε γιατί αυτή η μυστικοπάθεια βέβαια! ;))
Για 300 ψηνοταν....Για κανα 2ωρο(σκαρτο) με full ολα μεσα.
300? οχι με τιποτα,προφανως δε ειναι η ιδια αλλα εχουν πεσει οι τιμες συντροφοι,αλλα μην επιμενετε,ξερετε οτι αγγιζω τα ορια της παρανομιας ετσι.Απλα θελω να σας πω οτι γινεται της κακομοιρας εκει εξω και μην πολυασχολειστε με τις δηθεν ερασιτεχνες,αν μη τι αλλο δειτε το και εθνικοπατριωτικα,το συναλλαγμα δεν πρεπει να φευγει εξω,ας μεινει μεσα στη χωρα
Πες της πως άργησε κάτι χρόνια! Τα 300άρια πεθάναν, μαζί με την οικονομική ευμάρεια.
αρχηγε πως τα γραφεις αυτα τα πραγματα ...... τωρα που ενδιαφερθηκε ο ντιναρας (ntinos69) θελεις να παθει και αλλο σεξουαλικο πατατρακ ?????Πες της πως άργησε κάτι χρόνια! Τα 300άρια πεθάναν, μαζί με την οικονομική ευμάρεια.