nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.032
- Πόντοι
- 456
Για την αντοχη της στο ξερουμε κατι?1.αντιλόπη του γένους Gazella· ζει κυρίως στην Αφρική και είναι γνωστή για τη μεγάλη ταχύτητα και αντοχή της στο τρέξιμο
Για την αντοχη της στο ξερουμε κατι?1.αντιλόπη του γένους Gazella· ζει κυρίως στην Αφρική και είναι γνωστή για τη μεγάλη ταχύτητα και αντοχή της στο τρέξιμο
Ψευδοδίλλημα... Όπως γνωρίζεις αγαπητέ, οι κυρίες αντέχουν πολύ περισσότερο από εμάς... Νομίζεις πως είναι τυχαίο που ούτε ένας από τους χιλιάδες συναφνιστές δεν έχει ρωτήσει αν στην ώρα μπορεί να πέσει και "τρίτο" ?Για την αντοχη της στο ξερουμε κατι?
Βασικα αμφιβαλλω αν αρκετοι που γραφουν εδω μπορουν να ριξουν εστω και δευτερο στη μια ωρα...Ψευδοδίλλημα... Όπως γνωρίζεις αγαπητέ, οι κυρίες αντέχουν πολύ περισσότερο από εμάς... Νομίζεις πως είναι τυχαίο που ούτε ένας από τους χιλιάδες συναφνιστές δεν έχει ρωτήσει αν στην ώρα μπορεί να πέσει και "τρίτο" ?
Συναγωνιστες γνωριζουμε κατι για την εν λογω κυρια?
Βασικα αμφιβαλλω αν αρκετοι που γραφουν εδω μπορουν να ριξουν εστω και δευτερο στη μια ωρα...
τοσα fake βογγητα δεν εχω ξαναακουσει στην ζωη μου. Στον δευτερο γυρο απο το πολυ βογγητο στην πιπα ειχα ξενερωσει, τον εβαλα μεσα μισοκαυλωμενος, και μου ελεγε σκισε μου πουτσαρα μου...αχαχαχα, ειπαμε να πουμε ενα ψεματακι αλλα αυτη το γαμησε...ειναι απλο μαπα το.....πεπονι!
1.αντιλόπη του γένους Gazella· ζει κυρίως στην Αφρική και είναι γνωστή για τη μεγάλη ταχύτητα και αντοχή της στο τρέξιμο
Βασικα αμφιβαλλω αν αρκετοι που γραφουν εδω μπορουν να ριξουν εστω και δευτερο στη μια ωρα...
το 95% μπορούν σε βεβαιώ! :o :o :o
Και ειναι αυτή η δεύτερη φορά όλα τα λεφτά! και δεν τελειώνεις!
Ψευδοδίλλημα... Όπως γνωρίζεις αγαπητέ, οι κυρίες αντέχουν πολύ περισσότερο από εμάς... Νομίζεις πως είναι τυχαίο που ούτε ένας από τους χιλιάδες συναφνιστές δεν έχει ρωτήσει αν στην ώρα μπορεί να πέσει και "τρίτο" ?
τελειώνεις...γιατί όχι?
το 95% μπορούν σε βεβαιώ! :o :o :o
εγω παλι ριχνω και δευτερο με λιγη προσπαθεια αλλα συνηθως ειναι μισοκαυλωμενο (πιασαμε και τα γαμημενα τα 45 πια) ....για τριτο ουτε λογος.....
θα θελω εγχειρηση κοιλιακων σαν τον αβρααμ......
Σωστό κι αυτόΕξαρτάται κ απ'τη γκόμενα, πόσο θα σε καυλώσει στο δεύτερο.
Το 95% μπορεί μαζί σου μωρό.το 95% μπορούν σε βεβαιώ! :o :o :o