giorgos1412
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε βυζαρα ξερουμε απο που ειναι αυτη η κοπελα ξερουμε??
αν ειναι ελληνιδα με ρωτας?....φιλε βυζαρα ξερουμε απο που ειναι αυτη η κοπελα ξερουμε??
μου ειπε νικαιαοχι εννοω απο ποια περιοχη εννοω
;)οκ μαν ευχαριστω για τις πληροφοριες
Συναγωνιστη εχεις πμ
για δωσε και καμια λεπτομερεια!!! εχεις δοκιμασει??!!πολύ δυνατό δίδυμο στο 2hand.gr
λοιπον...χθεσινη επικοινωνια με την κυρια....μαλλον ελληνιδα,χρεωνει 60 ευρω,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ,μαγκες αυτο δεν το εχω ξαναακουσει,δουλευει πολυ περιεργες ωρες,απογευμα μεχρι τις 9 το πολυ νομιζω απο τις 5,και πρωινα ,μου ειπε οτι μπορει και ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ,και αυτο πρωτη φορα το ακουω,χωρις να με ξερει καν να με καλεσει στο σπιτι για ,αματουρι μου εκανε παντως στην γενικη συζητηση,μου ειπε οτι εχει 10 μερες περιπου που εχει ξεκινησει την δουλεια....οι φωτος ειναι δικες της...αυτα.για να πω την αληθεια μπερδευτηκα,γιατι η ειναι τελειως αβγαλτη, και δεν ξερει τι της γινεται, η το παιζει πολυ καλα ,για να τσιμπησεις....
Εγω μαγκες την πηρα τηλ. και μου ειπε 60 για 1 ωρα χωρις στοματικο και 80 για πρωκτικο.Και 80 το χρεωνει μου ειπε επειδη κατι πελατες της , της ειπανε οτι το πρωκτικο ειναι παραπανω.Αρα μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.Μπραβο σε οσους την συμβουλευσαν να αυξησει την τιμη για πρωκτικο. Αλλα δεν μου φαινεται παραξενο. Εδω στις εκλογες βγαλανε την ΝΔ πρωτη.ΒΛΑΚΕΣ
Το θεμα ομως ειναι οτι το στοματικο μετραει ,ας το εβαζε στην διατημιση και αυτο ,παντως χωρις στοματικο δυσκολα θα βρει πελατες ,θα εχει περιορισμενο κυκλο.Εγω μαγκες την πηρα τηλ. και μου ειπε 60 για 1 ωρα χωρις στοματικο και 80 για πρωκτικο.Και 80 το χρεωνει μου ειπε επειδη κατι πελατες της , της ειπανε οτι το πρωκτικο ειναι παραπανω.Αρα μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.Μπραβο σε οσους την συμβουλευσαν να αυξησει την τιμη για πρωκτικο. Αλλα δεν μου φαινεται παραξενο. Εδω στις εκλογες βγαλανε την ΝΔ πρωτη.ΒΛΑΚΕΣ
γαμησε τα φιλε
γαμησε τα
σημαδια διαλυσης
πορνεια, ναρκωτικα, ανεργια, ζητιανοι
Πολλές κρυφές δέχονται σπίτι τους...Καλημέρα, δεν είμαστε καλά. Σπίτι της? Άλλο και αυτό. Λέω να δοκιμάσω Όχι σπίτι της. Τόσα και τόσα έχουμε πετάξει.
Πολλές κρυφές δέχονται σπίτι τους...
Εγω μαγκες την πηρα τηλ. και μου ειπε 60 για 1 ωρα χωρις στοματικο και 80 για πρωκτικο.Και 80 το χρεωνει μου ειπε επειδη κατι πελατες της , της ειπανε οτι το πρωκτικο ειναι παραπανω.Αρα μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.Μπραβο σε οσους την συμβουλευσαν να αυξησει την τιμη για πρωκτικο. Αλλα δεν μου φαινεται παραξενο. Εδω στις εκλογες βγαλανε την ΝΔ πρωτη.ΒΛΑΚΕΣ
Γραφειο του κωλου θα ειναι.