heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
τελικα μαθαμε;;
κανει στοματικο;;
Ωραίο avatar. Ο καπετάνιος από το Das Boot?
τελικα μαθαμε;;
κανει στοματικο;;
Ωραίο avatar. Ο καπετάνιος από το Das Boot?
παιδες αναμεσα σε τζουλη και πενυ τι προτεινετε??
παιδες αναμεσα σε τζουλη και πενυ τι προτεινετε??
ξερει καποιος μια πηνελοπη ελληνιδα που το τηλ της τελειωνει σε 366 ?
Eξαρτάται πόσο σημαντικό θεωρείς πλούσιο στήθος ή το δίλημμα ξανθιά/μελαχρινή.
ρε ναι (απ'οσα λεγονται τουλαχιστον) αλλα επειδη απο τη μια ειναι too busy και απο την αλλη αρχισα να ασχολουμαι εσχατως με τη συγκεκριμενη παρεα,ειπα να ξεκινησω απο τις κυριες των τιμων και μετα να φτασω στα ανωτερα κλιμακια ,επειδη εχω δοκιμασει μονο ελλη , αναρωτιεμαι ποια απο τις δυο να ''κλεισω'' μηπως και τις δυο
αυτες ειναι οι διαφορες???το ουτε το στηθος,ουτε το χρωμα μαλλιων ειναι μετρο συγκρισης για μενα στο να επιλεξω
παρομοιασε τες με καποιες γνωστες ωστε να σου πω τι μου αρεσει....
Καλησπερα. Ξερει καποιος μια Jessy ξανθια μιλφ που θα μπορουσα να βρω το τηλ της???
Καλησπερα. Ξερει καποιος μια Jessy ξανθια μιλφ που θα μπορουσα να βρω το τηλ της???
καλησπερα για αυτη www.mylist.gr/?view=showad&adid=68469&cityid=2&lang=en&catid=7&subcatid=0&imgid=0&countryid=0&areaid=0&pos=0&picid=0&page=0&foptid=0&eoptid=0&pricemin=0&pricemax=0&reported=y]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=68469&cityid=2&lang=en&catid=7&subcatid=0&imgid=0&countryid=0&areaid=0&pos=0&picid=0&page=0&foptid=0&eoptid=0&pricemin=0&pricemax=0&reported=y[/url] ξερουμε τιποτα ??? εχει δοκιμασει κανεις?
με αυτη τι πεζει ρε μαγκες ? δεν ξερει κανεις
με αυτη τι πεζει ρε μαγκες ? δεν ξερει κανεις
Τελικα ξερει κανεις ???...για πες μας.... ;)
Αφού βρε συναγωνιστή δεν έχει φωτογραφία και το ψάξιμο στο google του τηλεφώνου δεν δίδει κάτι, πώς να σου απαντήσει κάποιος?
φιλε χειμ για αυτο ροταω κ εγω μηπως και πεζει καποιος απο εδω που να την εχει παρει ετσι ωστε να μου πει τι φρουτο ειναι !!! εγω που πηρα χτεσ τηλ ηταν πολυ καλομιλητη απο το τηλ και ευγενικη αλλα ζηταει 150αρα που δεν τα δινω ευκολο χωρις να ξερω τι πεζει ! επισης μου ειπε οτι την λενε βερονικα ... τρεχα γυρευε αν την παρω θα τις πω να παμε για καφε πρωρα να την τσεκαρο!