tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εστειλα 2 μαιλ..κινητο θα αλλαξε...
στην βραση κολαει το σιδερο.....
περασε καιρος///
η γνωστή Νιόβη είναι... σταμάτησε...
εστειλα 2 μαιλ..κινητο θα αλλαξε...
στην βραση κολαει το σιδερο.....
περασε καιρος///
Καλημέρα μαστόρια.
Τι γνωρίζουμε για δαύτο ?
Οποιος έχει καμιά πληροφορία θα ναι χρησιμότατη.
Να στε καλα μαστόρια
πηγαινει ξενοδοχειο,κυριως κεντρο...τιμη στα 60 ευρω με οσες εκτονωσεις θελεις,προγραμμα 1 ωρα ΜΕ ελευθερο στοματικο,ραντεβου μετα τις 6 το απογευμα....φολα μου μυριζει...οποιος ξερει κατι απαραπανω(συναντηση),ας το πει....Καλημέρα μαστόρια.
Να στε καλα μαστόρια
Καλημέρα μαστόρια.
Να στε καλα μαστόρια
Καλημέρα την λένε Τζούλια εγώ την γνώρισα από αγγελία και με παρέπεμψε στο msn η συνάντηση περίπου πριν δυο χρόνια είναι καλή και πολύ καθαρή η τιμή της ήταν 150 αλλά νομίζω τώρα ζητά 100 δεν είμαι σίγουρος βεβαίαΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ???
ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΨΑΡΕΨΕ ΜΣΝ...
Στο οποίο λέει πως είναι και 50άρα.Κανε στο φατσοβιβλιο αναζητηση με το mail της και θα την δεις....την συμπεθερα....
τι δουλεια εχεις εσυ εδω??
μπρος γρηγορα στα μασαζοθεματα...
οριστε μας!!!
Τελικά σε ποια κατηγορεία παίζεις;;; Ή είσαι μπαλαντερ;;;δεν εχει απαγορευτικο.. ..κ με εχουνε βαλει στην κατηγορια call-girls τι να κανω θα με διωξετε... :-* :-* :-*φιλουθκια
δεν εχει απαγορευτικο.. ..κ με εχουνε βαλει στην κατηγορια call-girls τι να κανω θα με διωξετε... :-* :-* :-*φιλουθκια
Τελικά σε ποια κατηγορεία παίζεις;;; Ή είσαι μπαλαντερ;;;
Μωρέ ΟΚ, αλλά εγώ είμαι κολγκερλάκιας (μεταξύ άλλων). Για το "κ όχι μόνο" πρέπει να έρθω εκεί που προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ή μπορείς να έρθεις εσύ σε μένα;;;;κοιτα να δεις μασαζ κανω αλα κ οχι μονο... :-* :-* :-*.....
Μωρέ ΟΚ, αλλά εγώ είμαι κολγκερλάκιας (μεταξύ άλλων). Για το "κ όχι μόνο" πρέπει να έρθω εκεί που προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ή μπορείς να έρθεις εσύ σε μένα;;;;
Αποφάσισε να το ψάξω λίγο και είδα πληροφορίες στο προφίλ σου (άμα βαριέται ο άνθρωπος δε κάνει ούτε 2 μικρές κινήσεις με το δάκτυλό του )....Μένει να μάθω πλέον άλλες πληροφορίες ;) ;)Μωρέ ΟΚ, αλλά εγώ είμαι κολγκερλάκιας (μεταξύ άλλων). Για το "κ όχι μόνο" πρέπει να έρθω εκεί που προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ή μπορείς να έρθεις εσύ σε μένα;;;;
Αποφάσισε να το ψάξω λίγο και είδα πληροφορίες στο προφίλ σου (άμα βαριέται ο άνθρωπος δε κάνει ούτε 2 μικρές κινήσεις με το δάκτυλό του )....Μένει να μάθω πλέον άλλες πληροφορίες ;) ;)
Καλημέρα την λένε Τζούλια εγώ την γνώρισα από αγγελία και με παρέπεμψε στο msn η συνάντηση περίπου πριν δυο χρόνια είναι καλή και πολύ καθαρή η τιμή της ήταν 150 αλλά νομίζω τώρα ζητά 100 δεν είμαι σίγουρος βεβαία
Αξίζει όμως κατά τη γνώμη μου