slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
πες μας υπηρεσιες και κοστος? εχεις δικο σου χωρο?6989455411 Vivian (flwrina)
πες μας υπηρεσιες και κοστος? εχεις δικο σου χωρο?6989455411 Vivian (flwrina)
ρε θηριο ποτε προλαβες!!!πες μας υπηρεσιες και κοστος? εχεις δικο σου χωρο?
Σου ειπα ειμαι δυνατος.ρε θηριο ποτε προλαβες!!!
Ξαφανιζολ η βιβιαν λες να φοβηθηκε?δεν απαντας βιβιαν ομως...πες και το παρασυνθημα...η φωτο καλη φαινετε παντως...αν εισαι εσυ...
οχι απλα μαλλον θα δεχτηκε ισα με 3000 μυνηματα ηδη...και γυρω στις 150 κλησεις!!!Ξαφανιζολ η βιβιαν λες να φοβηθηκε?
Αυτη που σου λέω ροχάλιζε κανονικά... Εγω δεν έκλεισα τα μάτια δευτερόλεπτο. Ξύπνα κούκλα μου τις λέω... Αρχίδια... την κούναγα, τίποτα. Σε μιά φάση με έσπρωξε και γύρισε πλευρο!!!Τι μου θύμισες τώρα , στα νιάτα μου είχα πάρει από Σόλωνος πιάτσα (τότε δεν είχε γεμίσει ακόμα Junkies) και στο hotel αφού τελείωσε η μάχη την πήρε ο ύπνος . Τι να κάνω κι εγώ έκλεισα τα μάτια και περίμενα, στο 5λεπτο σηκώθηκε ντύθηκε και άρχισε να σκαλίζει το παντελόνι μου . Μόλις κουνήθηκα έγινε καπνός, ευτυχώς χωρίς το παντελόνι Ελπίζω να μην πρόκειται για ίδια περίπτωση αλλά η τάση του άντρα να κλείνει τα μάτια μετά το sex είναι γνωστή σε όλους και όλες.
Παιδια ξερει κανεις πως ειναι η φιλη της Αλεξανδρα που κανουν duo?Μέτριο MILF με κάποια παραπάνω κιλά. Τίποτα το ιδιαίτερο...
Μονο σημερα? Γενικως τον τελευταιο καιρο.Αφραγκιες φουλ φιλε δεν κινητε τιποτε.καλησπέρα σε όλους. Σιωπή έχει πέσει σήμερα. Να στε καλά όλοι.
Tις θερισε η πεινα αδερφε.ξέρεις κάποια στανταράκια, άρχισαν να τηλ. και να ρωτούν, πότε θα βρεθούμε. Τι να πεις?
Η Γερμανιδα που ειχε βγει και στην Στεφανιδου ειναι;H Σαντρα εγινε και ανεξαρτητη τωρα... Ψηνομαι πολυ να τη δοκιμασω αλλα φοβαμαι μηπως ειναι ξεπετα γαμωτο.
Η Γερμανιδα που ειχε βγει και στην Στεφανιδου ειναι;
Ακομα 35 ειναι αυτη;Τα τελευταια 15 χρονια το ιδιο λεει!!!
H Σαντρα εγινε και ανεξαρτητη τωρα... Ψηνομαι πολυ να τη δοκιμασω αλλα φοβαμαι μηπως ειναι ξεπετα γαμωτο.
εχει κ κριτικες η συγκεκριμενη τυπε