samarina50
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει παει κανεις με Abigail απο athens elite
Διαμορφώνονται συνεργατικά σχήματα. Ακόμα και η Σοφία (πρώην Μελίνα) που διαφημίζεται ανελιπώς στο adoos, έχει συνεργασία με άλλη (duo)!!!
Γραφειααααααααααααααα
την εχει παρει κανεις?
την εχει παρει κανεις?
φαινεται προστυχη
Πες τα χρυσοστομε!!!Οι πουτάνες είναι επαγγελματίες και μάλιστα πολλές φορές, πολύ καλύτερες επαγγελματίες από κάτι άλλες δήθεν άνεξάρτητες καραπουτανάρες τού κερατά.
Νομίζω πως με το χαρακτηρισμό όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες αυτές που πραγματικά θα έπρεπε να παρεξηγηθούν είναι οι πουτάνες και όχι οι ύπόλοιπες κακογραμμένες γυναίκες γυναίκες!!!!!!!!!!!!!
OFF TOPIC αλλά:
"...ενώ έχω σπουδάσει και Αγγλική Φιλολογία"
Απόσπασμα συνέντευξης κάποιας Ιορδανίδου όπως έχει δημοσιευτεί σε άλλο thread.
Προσωπικά δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα αν ακούω την γνωστή ιστορία, "σπούδασα αλλά δεν βρίσκω άλλη δουλειά και από ανάγκη κλπ". Ούτε έχω το σύμπλεγμα να πηδάω μορφωμένες/πτυχιούχους βιζιτούδες.
Όχι μόνο οικονομικό σύμβουλο. Σύμβουλο παντός θέματος!!!Εδώ τέως πρωθυπουργος είχε οικονομικό σύμβουλο κάποιον που δεν είχε πάρει πτυχίο.
για πόσο κοντά μιλας ?? εχω την οθονη στους 35 ποντους..
το είδε κανείς αυτό από κοντά ??? λέει τίποτα???
Φίλε μια μορφωμένη βίσιτα με πτυχίο ή όχι, είναι περίπτωση για συνοδεία, επαγγελματικό τραπέζωμα κλπ. Μόνο για το κρεβάτι δεκάρα δε δίνω αν έχει τρίψει τον κώλο της στα θρανία πριν αρχίσει να τον τρίβει οπουδήποτε. Προτιμώ βέβαια μια κοπέλα να έχει τρόπους από το να είναι χύμα.Oι περισσότερες "πτυχιούχες", ξένες και ντόπιες έχουν σταματήσει στο πρώτο έτος της σχολής τους. Πάρα πολλές όμως, της αναφερθείσης συμπεριλαμβανομένης, αμφιβάλω αν περάσαν ποτέ απ' έξω από κάποια σχολή.
Ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις!
Εδώ τέως πρωθυπουργος είχε οικονομικό σύμβουλο κάποιον που δεν είχε πάρει πτυχίο.
Στις πουτάνες θα κολλήσουμε, που φυσικά κανείς δεν θα τους ζητήσει το πτυχίο στη δουλειά τους;
Τώρα, κατά τα άλλα δίκιο έχεις. Για να λένε το παραμύθι της μόρφωσης όλες σχεδόν, πάει να πει πως πιάνει και ανεβάζει το κασέ!