παιδια αυτη τι λεει?
φαινετε ενδιαφερουσα...
ξερουμε αμοιβη?
Αν πας κάποιες σελίδες πιο πίσω κάποιος είχε γράψει κριτική για τη συγκεκριμένη. Αρνητική νομίζω.
παιδια αυτη τι λεει?
φαινετε ενδιαφερουσα...
ξερουμε αμοιβη?
Eμένα για μονη της μου ειχε πει 60 € παντως. Δεν εχω κανει συναντηση παντως.
ok thanks!Αν πας κάποιες σελίδες πιο πίσω κάποιος είχε γράψει κριτική για τη συγκεκριμένη. Αρνητική νομίζω.
ελπίζω κάποιος συναγωνιστής να βοηθήσει, αλλά το 1.70 που λέει στο site, χλωμό το βλέπω ..
Το 1,70 σε πείραξε!
Το 23 χρονών το "έφαγες"; (αντί για 33 τουλάχιστον, μην πω 43!!)
...οταν ηταν στο Μισελ επερνε 150 και τωρα που ειναι μονη της το εκανε 200
παιδια αυτη τι λεει?
φαινετε ενδιαφερουσα...
ξερουμε αμοιβη?
[/qu
Φιλε καλησπερα μην διανοηθεις να κλεισεις ραντεβου με την κοπελα.Χαλια σερβις και εφυγε ακριβως στο τεταρτο.Ουτε οτι συμφωνισαμε στην αρχη εκανε πηρε και 120 ειναι και μαπα στο προσωπο .Σαν βλακας την κρατισα γιατι την λυπηθηκα.Μαλακια μεγαλη εκανα τα κλαιω τα λεφτα μου
μηπως θελει να μην την ακουμπας κιολας?
καμια κριτικη γι αυτην;
100 ευρώ θέλει για μια ώρα
δεν κάνει πρωκτικο χυσιμο στομα προσωπο
καλησπερα λοιπον η κοπελα ειναι καθαρη επαγγελματιας.να εξηγησω ακριβως τι θελω να πω.εχει δικο της μπουρδελο στην περιοχη του μεταξουργειου ειδικοτερα στην κολωνου,;πλ; σταματησε να δουλευει εκει και το γυρισε στο κατοικον..βυζι σιλικονατο,καθαρα ελληνιδα λεει 30 και φενεται 30-33 ομορφο μωρο με σωστα πιασιματα,καλο στοματικο χωρις βιασυνη ελευθερο χωρισ προφυλαχτικο,με ισπανικη βοηθεια,ερχεται απο πανω,πισωκολυτο.ανασκελα,μπρουμυτα,πολυ φιλικη και με το χαμογελο στα χειλη..το μονο μοιονεχτημα που δεν ξερω αν ειναι για καποιους ειναι οτι εχει πολυ καλοδουλεμενο και ανοιχτο μουνακι...κατα τα αλλα δεν κλαις αυτα που δινεις...ελπιζω να βοηθησα.....
καμια κριτικη γι αυτην;
100 ευρώ θέλει για μια ώρα
δεν κάνει πρωκτικο χυσιμο στομα προσωπο
καλησπερα λοιπον η κοπελα ειναι καθαρη επαγγελματιας.να εξηγησω ακριβως τι θελω να πω.εχει δικο της μπουρδελο στην περιοχη του μεταξουργειου ειδικοτερα στην κολωνου,;πλ; σταματησε να δουλευει εκει και το γυρισε στο κατοικον..βυζι σιλικονατο,καθαρα ελληνιδα λεει 30 και φενεται 30-33 ομορφο μωρο με σωστα πιασιματα,καλο στοματικο χωρις βιασυνη ελευθερο χωρισ προφυλαχτικο,με ισπανικη βοηθεια,ερχεται απο πανω,πισωκολυτο.ανασκελα,μπρουμυτα,πολυ φιλικη και με το χαμογελο στα χειλη..το μονο μοιονεχτημα που δεν ξερω αν ειναι για καποιους ειναι οτι εχει πολυ καλοδουλεμενο και ανοιχτο μουνακι...κατα τα αλλα δεν κλαις αυτα που δινεις...ελπιζω να βοηθησα.....
η κατερινα ειναι μηπωσ
κακημερα φιλε μου...αν δεν νε γελανε τα ματια μου στην αγγελεια της εχει βαλει το ονομα κατερινα..αρα νομιζω οτι αυτο δεν χρειαζοταν να το αναφερω και δεν το αναφερα,παντως κατερινα την λενε οντος...καλησπερα λοιπον η κοπελα ειναι καθαρη επαγγελματιας.να εξηγησω ακριβως τι θελω να πω.εχει δικο της μπουρδελο στην περιοχη του μεταξουργειου ειδικοτερα στην κολωνου,;πλ; σταματησε να δουλευει εκει και το γυρισε στο κατοικον..βυζι σιλικονατο,καθαρα ελληνιδα λεει 30 και φενεται 30-33 ομορφο μωρο με σωστα πιασιματα,καλο στοματικο χωρις βιασυνη ελευθερο χωρισ προφυλαχτικο,με ισπανικη βοηθεια,ερχεται απο πανω,πισωκολυτο.ανασκελα,μπρουμυτα,πολυ φιλικη και με το χαμογελο στα χειλη..το μονο μοιονεχτημα που δεν ξερω αν ειναι για καποιους ειναι οτι εχει πολυ καλοδουλεμενο και ανοιχτο μουνακι...κατα τα αλλα δεν κλαις αυτα που δινεις...ελπιζω να βοηθησα.....
η κατερινα ειναι μηπωσ