ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το είδε κανείς αυτό από κοντά ??? λέει τίποτα???
Πρόσεξε φίλε θα σε πάρει στο ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ.
το είδε κανείς αυτό από κοντά ??? λέει τίποτα???
εχει παει κανεις με Abigail απο athens elite
ναι εγω , αγγλιδα milf μετρια εμφανιση , αλλα πολυ καλη στο social time και με καλη σχεση τιμης/αποδοσης , εχει περασει καιρος βεβαια απο τοτε ( πανω απο χρονο )
Πόσο καλή απόδωση είχε το μιλφέιγ δηλαδή, διότι η τιμή (200/ώρα) αρκετά (ΠΟΛΥ!) τσιμπημένη που φαίνεται.
Τόσα παίρνουν η Λουίζ Μπλάκ και η Εβίτα που θεωρούνται ακριβές...
εχεις δικιο αλλα εξαρταται τι ψαχνεις και τι σε ευχαριστει.. η αποδοση ειναι κατι υποκειμενικο με τα κριτιρια του καθενος...
και τι να το κανεις το σοσιαλ-σοσιαλισμ-σοσιαλιστικ-ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ υπηρεσιες μετρανε και το σερβις , οπερ σημενει το κατεχει το αθλημα η μις , δινει κωλο , τα περνει στο στομα , τα καταπινει σφινακιον , αυτα εχουν σημασια για τους περισοτερους μας εδω μεσα . Νομιζωναι εγω , αγγλιδα milf μετρια εμφανιση , αλλα πολυ καλη στο social time και με καλη σχεση τιμης/αποδοσης , εχει περασει καιρος βεβαια απο τοτε ( πανω απο χρονο )
Ετσι τα υπολοιπα με τον ψυχιατρο !!!και τι να το κανεις το σοσιαλ-σοσιαλισμ-σοσιαλιστικ-ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ υπηρεσιες μετρανε και το σερβις , οπερ σημενει το κατεχει το αθλημα η μις , δινει κωλο , τα περνει στο στομα , τα καταπινει σφινακιον , αυτα εχουν σημασια για τους περισοτερους μας εδω μεσα . Νομιζω
Ετσι τα υπολοιπα με τον ψυχιατρο !!!
ζαβή εσύ εισαι ??για 4αδα ψηνεται κανείς , δυο εμεις και δυο παληκαρια !!
για πόσο παλληκάρια μιλάτε?????για 4αδα ψηνεται κανείς , δυο εμεις και δυο παληκαρια !!
κατι με λεει οτι η τετρακις θα ειναι μονο με 2 παλουκαρια + 2 ΧΑΙΔΟΚΩΛΙΔΕΣγια 4αδα ψηνεται κανείς , δυο εμεις και δυο παληκαρια !!
για 4αδα ψηνεται κανείς , δυο εμεις και δυο παληκαρια !!
για πόσο παλληκάρια μιλάτε?????
ενδιαφερον ???? στην Νεα Ιωνια , πολυ ενδιαφερων . Αρχιζουμε και ανεβενουμε προς τα επανω επιτελους , μας εχουν φαει οι διαδρομες και οι βενζινες ΟΕΟ
πολλα λες , κατεβα στο 20αρι για καλο και για κακοαντε με το καλο στην κηφησια και την εκαλη...μ ενα 50ρικο.