sylvester1983
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να πω και εγω τη γνωμη μου γιατι η συζητηση εχει γινει πολυ ενδιαφερουσα. συναντησα την βιβη πριν ενα με εναμιση μηνα. συντομα θα γραψω και αναλυτικη κριτικη αν και με αυτα που βλεπω αρχιζω να αναθεωρω. καλο ειναι καποιοι να λενε και τα πραγματα με το ονομα τους. η γυναικα ειναι πολυ καλη εως αψογη. δεν ειναι κουκλα αλλα στις υπηρεσιες κανει οτι καλυτερο μπορει. το κακο ειναι οτι εχει μεγαλο στομα.... φταιει η ιδια? φταινε οι συμβουλατορες της? φταινε οι ανταγωνιστες της? φταινε οι πελατες της? φταινε οι συνεργατες της? δε με ενδιαφερει... ακομα και στο ραντεβου μας μου ελεγε για καποιον που ελεγε αρνητικα πραγματα για αυτην. και ρωταω επειδη καποιοι γραφουν εδω μεσα οτι ναναι σωστο η λαθος δε με ενδιαφερει και αυτη δινει μεγαλη σημασια εγω που εκλεισα μαζι της ραντεβου τι φταιω να την ακουω να μου μιλαει για αυτα. ενω ειναι πολυ καλη και περασα σχετικα καλα στο κομματι σεξ δε θα ξαναπροτιμησω γτ δε μου αρεσουν τα κουτσομπολια στο γαμησι... καλο ειναι να αφησετε ησυχο το κοριτσι να κανει τη δουλεια της και να κριθει μεσα στο δωματιο απο τους πελατες της. δε ξερω αν θα γραψω κριτικη γτ ισως πρεπει να την ξαναδοκιμασω για να εχω ολοκληρωμενη αποψη. πραγματι δεν ειναι σωστο με καθε καλη κριτικη ολα μελι γαλα και με καθε αρνητικη να γινεται χαμος. πρεπει να ακουγονται ολα.