τις αντιδράσεις τις προκαλεί η ίδια,με το να πετάγεται σε κάθε αρνητική κριτική που γράφεται
μόλις έγραψα το σχόλιό μου,αμέσως μου έστειλε 2-3 πμ....
"με ξέρεις ,με έχεις δει?κλπ"...λες και πρέπει να της δίνουμε λογαριασμό ποιοι είμαστε και με ποια νικ μπαίνουμε εδώ μέσα....
βασικά έτσι δείχνει την ανασφάλειά της και ότι δεν μπορεί να δεχτεί μια κακή κριτική
μην ξεχνάμε άλλωστε πως είχε πέσει σε μεγάλη λούμπα-την οποία και παραδέχτηκε δημοσίως-όταν είχε ποστάρει μαιμού κριτικές η ίδια με κάποιο κλώνο
τέλος πάντων,δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κοπέλα,ας κάνει τη δουλειά της και ας είναι καλά....
απλά έγραψα για τους ενδιαφερόμενους την άποψή μου
από σέρβις είναι από αρκετά έως πολύ καλή,από εμφάνιση πολύ μέτρια
οι φώτο δεν είναι ψέυτικες,αλλά θα έλεγα παραπλανητικές....
προσυπογράφω 100% την κριτκή του CIVIL ως προς την εμφάνιση
πέρα από μέτρια είναι και ψιλοκακόγουστη....τέλος πάντων γούστα είναι αυτά
εν κατακλείδι,τα 150 είναι πολλά,πάρα πολλά
με δεδομένο ότι ο υπερμούναρος Σασένκα παίρνει τα ίδια και η ίννα real date επίσης πολύ καλό μουνί παίνρει 100
(βασικά οι 2 τελευταίες απέχουν από την Βιβή έτη φωτός....)
α...μάλιστα !
έτσι πες, προσπάθησα να είμαι ευγενική και διακριτική μαζί σου και με εκθέτεις, πάλι...όπως κάνεις συνήθως.
Μπορείς κάλλιστα αν δουλεύεις για κάποιους - κάποιες να τις υποστηρίζεις χωρίς να βλάπτεις! Αλλά επειδή με βλάπτεις και κατάλαβα ποιος είσαι, σου λέω πως είσαι της παροιμίας
" κοντά στο βασιλικό ποτίζονται και οι γλάστρες".
Κι επειδή είμαι μόνη μου, χωρίς κλώνους, νικς και νταβάδες, θα υπερασπίζομαι το όνομα και την υπόληψή μου, όσο μου επιτρέπουν να είμαι σε ένα φόρουμ όπου ουδέποτε έβλαψα κανένα.
Οταν δεν θα μου το επιτρέψουν τότε μπορείτε να με καταδιώκετε όσο θέλετε.
Αν είναι κάποια που ανέχεται την καλοπροαίρετη κριτική που με βελτίωσε εμφανισιακά και αισθητικά όπως διαπιστώνετε, είμαι εγώ, μετά από παρότρυνση μελών έκριτων και σωστών, απλώς δεν θα υπομείνω κακιασμένους μισογύνηδες που δεν ανέχονται ανθρώπους με άποψη και προσωπικότητα.
Κι αυτό δεν θα το επιτρέψω σε κανένα, ό, τι και να κάνω σε αυτή τη ζωή.
A...και τί έγινε, σταμάτησες να δουλεύεις για να μας ταίζεις, και γίνεται το αντίθετο?
Είδες που η κακία, μόνο κακία γεννά?
Και πες μας φωτεινέ παντογνώστη, οι φώτο που είναι ενός μηνός από και ως που είναι παραπλανητικές? Από την εικονική μάσκα?
Α...ναι...αυτή την έβαλα να κρύψω την ασχήμια μου.