Επισκέπτης
καλησπέρα,πέφτουν οι τιμές? αυτήν ούτε με 40Ε δεν θα την έπερνα....
Είναι λίγα να σου δώσει 40€ για να τη γαμήσεις.
Να έδινε κανά 500ρικο το συζητάγαμε ...
καλησπέρα,πέφτουν οι τιμές? αυτήν ούτε με 40Ε δεν θα την έπερνα....
...κι εγώ είμαι αυτή και κοστίζει η ώρα μου 150. Οποιος θέλει αγοράζει παιδιά! :-* :-* :-*
είσαι βλάκας, αισχροστόμης!
Ωραια τα καινουργια βυζια! Ευγε!!!
υπερτιμημένη
για 150 ούτε κατά διάνοια
για 70-80 οκ....
από εμφάνιση είναι μετριότατη προς τα κάτω....
απόρώ με τις κριτικές...βασικά πάει κάπου το μυαλό μου,αλλά είναι μεγάλη συζήτηση
ψαξτο καλυτερα..τα αντιθετα ισχυουν για την καριολιτσα
εχει δικο της θρεντ το ξεπεσμενο πουτανιδιο να τα συζητησετε εκει
μονο αθηνα εισαι κουκλα μου;ευχαριστώ
ηρθε σαλονικη και την πηρες ρε μαλακα;υπερτιμημένη
για 150 ούτε κατά διάνοια
για 70-80 οκ....
από εμφάνιση είναι μετριότατη προς τα κάτω....
απόρώ με τις κριτικές...βασικά πάει κάπου το μυαλό μου,αλλά είναι μεγάλη συζήτηση
καυλα μου θα ερθεις πανω Σαλονικα να γουσταρουμε κ εμεις τα νεα βυζακια σου?ευχαριστώ
ηρθε σαλονικη και την πηρες ρε μαλακα;
Όταν κάποιοι 40+ θεοποιούν κάτι 30+ σαν την περι ου ο λόγος με τα χίλια μύρια ονόματα πριν καταλήξει στο Έλενα-Βιβή, τότε είναι φυσιολογικό να ζητάνε τα ίδια τουλάχιστον οι πιτσιρίκες.
Αν υπάρχει μια ηλικιακή ομάδα που γαμάει την τιμολογιακή πολιτική δεν είναι παρά αυτή η συγκεκριμένη.
Καλα δεν περιμενα να ξεκινησει τετοια διαμαχη ,ενιωθα μαλακας για το πηγαδι αλλα υπαρχουν χειροτεροι ,ρε ξεχωριστε την κριτικη και την πλακα απο την αισχρολογια, οκ καλο θα ηταν να μην διαβαζαν οι κοπελες το σαιτ γιατι μιλαμε οπως θα μιλουσαμε με τους κολλητους και για τη γκομενα και καμια φορα μπορει να ειναι προσβλητικο.η τιμη ειναι οντως ψιλουτσικη αλλα μη γελιομαστε οποιος εχει να δειξει κατι καλυτερο που να εχει τις υπηρεσιες την ορεξη και εμφανιση της βιβης ας το πει.ας πουμε με 150 παιρνεις 4 ωρες αναστασια ρου που ειναι και καλος χαρακτηρας και καλες υπηρεσιες αλλα 50αρα δεν ειναι ισοτιμη ησυγκριση.φιλε που λες για τους 40ρηδες οτι χαλαμε την πιατσα ,τουλαχιστον δεν ειμαστε ζητιανακια να ζηταμε 5 ευρω εκπτωση,για αυτο αλλωστε ολες οι πιτσιρικες γουσταρουν τους ανω 30 γιατι ξερουν να φερθουν και ειναι αντρες και πληρωνουν αν γουσταρουν .και δεν ειπα οτι εκανε παρατηρηση η κοπελα ισα ισα απαντησε με χιουμορ σεταντιθεση με αλλες ,διαβαζετε το τελευταιο ποστ και βγαζετε συμπερασματα.τσαντιστηκα τωρα γιατι για μια κριτικη εδωσα την ευκαιρια στον καθε κομπλεξικο να βγαλει τα απωθημενα του σε ενα κοριτσι που εχει αποδειξει την αξια του εδω μεσα και 40 κριτικες ολες καλες δε γινεται ναειναι προμοσιον.επαναλαμβανω την προκληση οποιος εχει να παρουσιασει κατι καλυτερο να το κανει.αλλιως λεμε μαλακιες
Αν δεν θες, τοτε μην παιρνεις. Δεν σου "τρωει" την δουλεια. Και ασε και τους αλλους να κρινουν αν ειναι μετρια ή οχι. Οσο για το που παει το μυαλο σου ασε.. τελικα η ειναι ανικητη εδω μεσα.
Εσυ ntinos69, kaviros69 ή οπως αλλιως σε λενε, γιατι αλλαζεις συνεχως τα nick και λογαριασμους και δεν σε προλαβαινουμε, σου ειχα πει παλαιοτερα να πινεις "φραπεδιες" ( ) που και που. Μαλλον δεν το τηρεις, γιατρε της φαπας.
ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς!!!
14 ποστ,όλα στο θρεντ το δικό σου,δηλαδή στο Ηελενα Βιβή.....
γράψε και κανένα ποστ στα αθλητικά ή στα τραβεστίδικα να θολώσεις λίγο τα νερά
ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς!!!
14 ποστ,όλα στο θρεντ το δικό σου,δηλαδή στο Ηελενα Βιβή.....
γράψε και κανένα ποστ στα αθλητικά ή στα τραβεστίδικα να θολώσεις λίγο τα νερά
χαχα.τελικα γινεται του..κλωνου το καγκελο???Αν δεν θες, τοτε μην παιρνεις. Δεν σου "τρωει" την δουλεια. Και ασε και τους αλλους να κρινουν αν ειναι μετρια ή οχι. Οσο για το που παει το μυαλο σου ασε.. τελικα η ειναι ανικητη εδω μεσα.
Εσυ ntinos69, kaviros69 ή οπως αλλιως σε λενε, γιατι αλλαζεις συνεχως τα nick και λογαριασμους και δεν σε προλαβαινουμε, σου ειχα πει παλαιοτερα να πινεις "φραπεδιες" ( ) που και που. Μαλλον δεν το τηρεις, γιατρε της φαπας.