heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Τι να πει δε κανείς για αυτήν την αγγελία: .
Πρόκιεται για τη γνωστή Shay Laren.
Πρόκιεται για τη γνωστή Shay Laren.
ελα ολα τα λεφτα!!!!!!! ριχνει και ξυλο αμα λαχει..... :2funny :
Για δειτε κι αυτό!!!
.. και σουπερ μαλλι το μωρο !ελα ολα τα λεφτα!!!!!!! ριχνει και ξυλο αμα λαχει..... :2funny :
Και αυτή μούφα όσον αφορά τις δύο φωτό στα δεξιά.
μήπως να ανοίξουμε ένα καινούργιο thread με τίτλο: "Ημερήσια ενημέρωση με μούφες"?
Αν ανταποκριθουμε περισσοτερο θα γραφουμε εκει παρα εδω αφου 9 στις 10 οι φωτο των γραφειων πλεον ειναι μουφα.Αηδια καταντησε......Eίχα ανοίξει ένα
θα το βρεις στη 2η σελίδα
αλλά ουδείς ανταποκρίθηκε.
Δε ηξερα οτι επρεπε να σε προειδοποιησουμε για να πεις την γνωμη σου......Ουτε διαβασα κατι ασχημο σε αυτα που ειπες εκτος και αν το μουνι πηγαδι ειναι προσβλητικο.Aν παρεξηγηθηκε την επομενη φορα να γραψεις οτι την βρηκες παρθενα!!!!!!!!Ρε φιλαρακια γιατι δεν προειδοποιητε ποια κοριτσια διαβαζουν το σαιτ ειναι η τριτη φορα που την παταω και ρομπιαζομαι.παντως το κοριτσι ειναι αστερι του σε ολα απαντησε με πολυ χιουμορ παλια μια τινα ρουμανα που ειχα παει και ειχα γραψει για αρκετα χιλιομετρα στο πισινο τησ με ειχε σκυλοβρισει λεγοντας με μικροτσουτσουνο τοσοδουλη κλπ.η βιβη ειναι παντα ευγενικη και εξυπνη την εκτιμησα παραπανω.φαουλ δικο μου θα επανορθωσω.
Mε 39,90 ???καλησπέρα,πέφτουν οι τιμές? αυτήν ούτε με 40Ε δεν θα την έπερνα....
Mε 39,90 ???
Πολυ καλο φαινεται, αν εχω νεα θα γραψω αμεσως !!!για 1 ώρα φουλ,ναι ,άλλο αυτό εδώ βγασίνει καθαρό από το τινευε ,ξέρουμε τπτ?
100 Η ωρα και ελευθερο στοματικο και anal + 20 !!!Πολυ καλο φαινεται, αν εχω νεα θα γραψω αμεσως !!!
100 Η ωρα και ελευθερο στοματικο και anal + 20 !!!
Aυτα για αρχη !!!
το ελεύθερο στοματικό δλδ εχτρα? cim,cobcif?αριθμός εκτονώσεων μέσα στην ώρα απεριόριστος??