Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μπα...κάνει περικοπές ο Λοβέρδος...Ναι το υγειονομικό.
θα χαλούσανε πολλά φάρμακα
μπα...κάνει περικοπές ο Λοβέρδος...Ναι το υγειονομικό.
Κάνει περικοπές ο Λοβέρδος...
Kομμένα τα φάρμακα
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ!!!
Αρκεί οι συγγενείς σας να δώσουν στα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη βοήθεια
Υ.Γ. Παρακαλώ σε φάκελο
Γιατι τύπε αφου ειδες απο την αρχη να στραβωνει το πραγμα, δεν την εστειλες?Καλησπέρα συναγωνιστές.Επίσκεψη χθές σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι με την κυρία Καρίνα εκ Ρωσσίας ορμώμενη.Από που να πρωτοξεκινήσω ; Ήρθε με καθυστέρηση μια ώρα ............... !!!!!!!!!!! Ενώ είχαμε συνεννοηθεί για εκταό ευρώ φουλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό και κανονικά φιλιά η τύπισσα ξηγιέται από την αρχή άσχημα και λέει δεν φιλάω και οχι μόνο αυτό αλλά με απέφευγε και προστάτευε το πρόσωπο της σαν ιερό τοτέμ....Στη πορεία έδειξε ένα πρόσωπο καθαρά διεκπεραιωτικό χωρίς να είμαι ψυχρός απέναντι της.Και για κερασάκι στη τούρτα αφού πήγα να τη πάρω από πίσω φυσικά με προφύλαξη καθώς την πήρα ένιωθα μια άσχημη μυρωδια΄και φυσικά έβγαζε μερέντα μπόλικη η Κυρία Καρίνα. Γράφω πρός ενημέρωση γιατί εχω διαβάσει αρκετές κριτικές θτικές που δεν ανταποκρίθηκαν με όσα είδα.Κοινώς μάπα το κάρπουζι . Δεν τη συνιστώ ούτε στο χειρότερο μου εχθρό.
Έχεις δίκαιο κύριε alex71 απλά επηρεασμένος από τα θετικά σχόλια και τις κριτικές εδώ , είπα , ε ρε που... μου δεν μπορεί , για να χουν περάσει καλά κάποια άτομα εδώ , δεν μπορέι θα αξίζει κάτι το τεμάχιο.Όμως και κομοδίνι και βρωμιάρα.Α και ξέχασα να πώ ό,τι δεν ηθελε να κάνει μπάνιο αν και εγώ έκανα ενώ αυτή ήταν εκεί έπειτα από μια ώρα ανα...ΜΟΥΝΙ-ς...... Καλά το λεγε ο γεωργίου , μάγκες κάποτε οι Έλληνες πληρώναν το μουνί τώρα την Ανα-Μουνί (:
Δεν νομιζω να εχει πολλες καλες κριτικες εδω.Αντιθετα η γενικη της εικονα εδω μεσα ειναι αυτη που περιεγραψες.Τον ερασιτεχνισμο της τον ειχε τονισει η Παοκαρα πριν κατι μηνεςΈχεις δίκαιο κύριε alex71 απλά επηρεασμένος από τα θετικά σχόλια και τις κριτικές εδώ , είπα , ε ρε που... μου δεν μπορεί , για να χουν περάσει καλά κάποια άτομα εδώ , δεν μπορέι θα αξίζει κάτι το τεμάχιο.Όμως και κομοδίνι και βρωμιάρα.Α και ξέχασα να πώ ό,τι δεν ηθελε να κάνει μπάνιο αν και εγώ έκανα ενώ αυτή ήταν εκεί έπειτα από μια ώρα ανα...ΜΟΥΝΙ-ς...... Καλά το λεγε ο γεωργίου , μάγκες κάποτε οι Έλληνες πληρώναν το μουνί τώρα την Ανα-Μουνί (:
Δεν νομιζω να εχει πολλες καλες κριτικες εδω.Αντιθετα η γενικη της εικονα εδω μεσα ειναι αυτη που περιεγραψες
για μερεντα δεν νομιζω αλλα για την συμπεριφορα της.Αδιαφορη.Οι περισσοτεροι νομιζω λεγανε οτι το μονο που κανει ειναι να κοιταει τον εαυτο της στον καθρεφτηδηλαδή της μερέντας????
,
Για αυτο τι ξερουμε ρε παιδια ?? γιατι ψηνομαι ασχημα ....ευχαριστω !!!
μπραβο στο παλικαρι...αμεση απαντηση-ξεμπροστιασμα για την Ντεμεκ Κινεζουλα...θελει και 100 λεει...ουστ ρε
για μερεντα δεν νομιζω αλλα για την συμπεριφορα της.Αδιαφορη.Οι περισσοτεροι νομιζω λεγανε οτι το μονο που κανει ειναι να κοιταει τον εαυτο της στον καθρεφτη
Πήρες τηλέφωνο? Έκανες συνάντηση και είναι μούφα?Εγώ ορεγόμουν αυτήν:
Αλλά μούφα.
Πήρες τηλέφωνο? Έκανες συνάντηση και είναι μούφα?