ψαξτο καλυτερα..τα αντιθετα ισχυουν για την καριολιτσα
εχει δικο της θρεντ το ξεπεσμενο πουτανιδιο να τα συζητησετε εκει
φιλαρακο μου, αν και ειλικρινα σε εσενα προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να σου εξηγησω το παραμικρο
και δεν μου εχεις, καν αφησει το περιθωριο ατομου που αξηζει να ασχοληθεις μαζι του, με σκοπο μια καλη συζητηση, μονο και μονο επιδει μαλλον εχεις τις ιδεες σου και φορας παροπιδες,αλλα θα σου πω τα εξεις και αν ειμαι λαθος,πες το μου, αλλα με αποδειξεις ,οτι αυτο που λεω ειναι λαθος.
εχουμε μερικα κοινα νομιζω.
α)δεν εχουμε δει ποτε την ελενα.
β)δεν εχουμε συναντησει την ελενα.
γ)δεν εχουμε παει με την ελενα για να εχουμε γνωσεις των υπηρεσιων της.(και δεν ξερω αν θα το κανω αυτο)
δ)οτι ξερουμε γφια την ελενα ειναι εδω μεσα απο το σαιτ.
οποτε ειναι σωστο το να την κρινουμαι η να την κατακρινουμε χωρις να την ξερουμε?
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να μου το κανουν, οποτε δεν το κανω.
ναι εχει δικο της θρεντ αλλα εγω μιλησα και ειπα οτι εδω μεσα εχει γραψει στο παρελθον, νομιζω μετα ανοιξε το δικο της θρεντ.
καποιοι κατηγορησαν χωρις καν να την εχουν δει εσυ το βρισκεις σωστο?
και εγω λεω οτι στην δουλεια σου εισαι αχρηστος, αλλα.... δεν ξερω ουτε τι δουλεια κανεις, ουτε την εχω δει ποτε μου αλλα το λεω ειμαι σωστος? καπως ετσι το παρομοιαζεις και εσυ τωρα.
οποτε λογικο ειναι το να ρωτησει τον καθενα μας και μενα ακομα την εχω δει? μεχει αφησει ανικανοποιητο?
ειναι ενα ελευθερο σαιτ, εχει δικαιωμα να μπει ο καθενας, ακομα και γυνεκες της δουλειας, αν ειναι σωστες ειναι καλο γιαυτε, θα διωρθοσουν τα κακα και ασχημα που εχουν, αν δεν ειναι ειναι καλο για μας και στις 4 σελιδες απο την στιγμη που ποσταρα δεν ειδα να κατηγορει η να βριζει και αν θες σου ποσταρω αλλη που ειχαν δικιο που της την ειπαν να δεις πως μιλαγε, πως φεροταν και πως ηταν αυτη εχασε πολους απο εδω μεσα απο την συμπεριφορα και μονο.τι να κανουμε?
να συμφωνουμαι ολοι μαζι σου η να απο μονοσουμαι ατομα που εχουν σκοπο να διωρθοθουν?
ολοι μας εχουμε τις αποψεις μας, απετεις το να σε σεβονται τοτε σεβασου και εσυ, γιατι δεν σε εχω δει να το κανεις
και μην πειτε παλι για κλωνους ειμαι αυτος που ειμαι με ενα νικ και μοναδικο και λεω αυτο που πιστευω τωρα αν καποιοι εχουν κλωνους πριν μιληξσουν με οποιονδηποτε νικ θελουν πρωτα ας σκεφτουν αυτα που απετουνε και κατα ποσο ανταποκρινοντε σε αυτα.