Ας πω και γω τη γνώμη μου αν και νέος τόσο στο φόρουμ όσο και στο σπόρ. Λοιπόν,είμαι από επαρχία και προ λίγων μηνών ανέβηκα ΑΘήνα. Στο δρόμο είχα πάρει μια εφημεριδούλα και για κακή μου τύχη έπεσα στις αγγελίες. Αποτέλεσμα με το που μπήκα στο ξενοδοχείο μου να καλέσω μία κοπέλα. Τιμή 150 ευρώ. Πράγματι ήρθε και τελικά έφυγε μετά από το πολύ δέκα λεπτά,αφού ως άπειρος δεν χρειάστηκε παρά κανα λεπτό διείσδυσης και μετά ντύθηκε και έφυγε. Δεν μου περισσεύουν,αλλά επειδή ήθελα να πάω με κοπέλα την επόμενη μέρα πήγα στο
Μεταξουργείο,δεν θυμάμαι οδό και αριθμό,πάντως με μεγάλη αγωνία βρήκα κάτι που σύμφωνα με περιγραφές φίλων ήταν αυτό που έψαχνα. Τελικά και κει δεν
,αφού με τελείωσε με το χέρι (και έφυγε από το δωμάτιο και ξανάμεινα μαλάκας. Αποτέλεσμα,2 επαφές,170 ευρώ το σύνολο και από ουσία μηδέν.
Τέλος πάντων,τώρα που θα ξανανέβω σε κανα 2 βδομάδες,σκέφτομαι να καλέσω πάλι. Να ψάχνω πάλι έξω δεν θέλω γιατί με αγχώνει. Δεν ξέρω την πόλη και μιας και θα μένω ήδη σε ξενοδοχείο με βολεύει εκεί. Αλλά απ'ότι έχω δει 2-3 μέρες στο σάιτ παίζει να την ξαναπατήσω έτσι? Είμαι ντροπαλός και δυσκολεύομαι να απαιτήσω. Με το cg είχα κανονίσει για μία ώρα πχ.
Επίσης,αν έχει κάποιος άποψη για αυτό:
ή κάποια άλλη περίπτωση,εξίσου οικονομική θα του ήμουν υπόχρεος.