η καθεμια έχει το δικαίωμα να ζητά όσα θέλει..εμείς έχουμε το δικαίωμα να πάμε ή όχι..θεωρώ την όλη συζήτηση ασόβαρη..ο κόσμος καταρρέει , πολλοί σε λίγο δε θα έχουν να πληρώσουν ρεύμα ,τρόφιμα και άλλα βασικά είδη και ορισμένοι ασχολούνται με τις τιμές των cgs..Τα οποία είναι ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!!
βασικα για μενα δεν ειναι ειδος για τιποτα, πολυ σπανια θα θελισω και για συγκεκριμενο λογο, το εχω πει.
αλλα να κανουμε θεα την καθε μια, η να εχουμε τον καθε ενα να λεει τα δικα του, να δεινει ενα καρο φραγκα και να γαμαει τους παντες ναι αυτο με νοιαζει γιατι ο ανθρωπος αυτος απλα δεν σεβεται, ουτε μενα ουτε κανεναν εδω μεσα(εφοσον μπαινει εδω), το ποσα ζηταει η καθε μια ,ναι, δικαιωμα της, και δικαιωμα του καθενος να τα δωσει, δεν αντιλεγω.
αλλα να κακοχαραχτιριζουμε αλλες για να προωθησουμε καποια, και να λεμε οποιος γουσταρει δεινει?
δεν εχω παρει βιβη η τζενη αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να κατηγορει βιβη, εγω με την ελενα (δεν φιλω) πρερασα καλα ειμουν η εξερεση
τι να πω καλα εκανε και το πηγε 200?
λυπαμε οχι στα 100 καλα ηταν με βαση οτι εβγαλε σε μενα παντα, πλεον δεν νομιζω για αλλους ομως δεν εξιζε ουτε τα 50
τι να πω απλα δεν ειναι σωστο να μειωνεις αλλες για να ανεβασεις καποια και ειδικα ενα ονομα βιβυ που οποιοι εχουν παει λενε τα καλητερα
μην βαζεις μονο το ποσα πηρε αλλα και πως σου φερετε και με βαση συναγωνιστη η τζενη πλεον ξεχασε να φερετε
αρα καλη ηταν τοτε καποιοι την εκαναν ονομα τωρα ειναι φιρμα ας ζηταει οσα θελει τις αλες γιατι να τις μειωνυμε? ισως γιατι δεν εχουν ξεχασει να φερωνται?