κουταμάρες... για να μην πω
και απορώ πως υπάρχουν και συναγωνιστές που συμφωνούν με αυτό το μήνυμα...
είναι κλασικό μήνυμα που δεν έχει σκοπό να βοηθήσει εμάς... απλά περιέχει κακία για μια κοπέλα και απλά έχει σκοπό τη δυσφήμηση... άσε που ο τύπος έχει μπερδέψει τη πούτσα με τη βούρτσα....
άμα κάποιος θέλει να παίρνει τηλέφωνο και να έχει κάποια στο φτερό χωρίς να ασχολείται με e-mails και sms... παίρνει ένα γραφείο και έρχονται όπως λένε αβασάνιστα
στο χώρο σου... εδώ μιλάμε για ερασιτέχνες, μία κατηγορία που είναι κοπέλες της διπλανής πόρτας, με οικογένειες, με παιδιά, με κανονικές δουλειές οι περισσότερες, που ψάχνουν απλά να κάνουν κάποια ραντεβού για extra εισόδημα... αυτές οι γυναίκες (που τις κυνηγάμε και εμείς περισσότερο απο τις 100% επαγγελματίες) έχουν τις ζωές τους και δεν μπορούν να έχουν ένα κινητό όλη την ώρα στο αυτί για να περιμένουν τον κάθε Κώστα... να πάρει για ραντεβού... Αυτές οι κοπέλες είναι μόνες τους σε αυτό το χώρο και το έχουν ως ένα μυστικό, ζωής και θανάτου για την προσωπική τους ζωή και δεν έχουν ούτε τηλεφωνήτρια ούτε γραμματέα να τις οργανώνουν τα e-mails... ξέρετε πόσα άτομα είμαστε εδώ??? όλοι εμείς που μιλάμε για αυτήν, άσχετα αν έχουμε πάει μαζί της η όχι, δεν της έχουμε γράψει e-mail??? αν αυτή είναι ερασιτέχνης πως γίνετε να πάει με όλους μας και να καταφέρει μάλιστα να μην έχει κανένας παράπονο στο τρόπο επικοινωνίας? μέχρι στιγμής κανένας εδώ δεν έχει ασχοληθεί με το κυριότερο που είναι οι υπηρεσίες της... όλο γράφουν κάτι μαλακίες ..π.χ. δεν μου έστειλε sms...μου φάνηκε ότι είχε και άλλη αγγελία... μου φαίνεται ήταν πριν ζευγάρι...και χίλιες άλλες παπαριές... ε και τι????? άμα δηλαδή αυτή είχε ένα γκόμενο και έκανε παρτούζες.. και επειδή χώρισε γουστάρει τώρα να κάνει βίζιτες μόνη της.... χαλάει κανέναν????
Οι περισσότεροι από εδώ μέσα μου φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι θέλουν... Όταν κάποια λέει ότι είναι ερασιτέχνης και μετά από την επικοινωνία καταλαβαίνει ότι είναι γραφείο..αρχίζει και κράζει... και λέει είναι επαγγελματίας... Άμα κάποια είναι όντως ερασιτέχνης και παρουσιαστεί πρόβλημα στην επικοινωνία... αρχίζει πάλι και κράζει επειδή δεν φέρεται επαγγελματικά... έλα μουνί στο τόπο σου...
Τέλος πάντων... η 100% ερασιτέχνης ..άμα είναι πραγματική ερασιτέχνης θέλει κυνήγι... δεν είναι επαγγελματίας να γαμιέται με 10 κάθε μέρα και να στριμώχνει τα ραντεβού... Λογικά όπως εξήγησα και παραπάνω μπορεί να έχει 50 εισερχόμενα κάθε μέρα... Μιλάει με μερικούς και όποιος κάτσει...έκατσε... μετά κάνει logout και καληνύχτα σας... Μπορεί κάποιος να γράψει ένα μήνυμα, και μέχρι να δει αυτή τα mail της, το δικό σου να ειναι στην δεύτερη σελίδα και να μην το διαβάσει καθόλου... Θέλει κυνήγι... Όποιος δεν έχει όρεξη να πάρει γραφείο...
Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει... που είναι και ο σκοπός αυτού του site... να δίνει πληροφορίες για υπηρεσίες των ανεξάρτητων και να στέλνει κανένα τηλέφωνο με pm για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία με τα e-mails... μην γράφεται ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!