gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
τι ρωγα ειναι τουτη !Αυτές μου έστειλε εμένα.
κρεμας παλτο και δε πεφτει !
σκεφτομαι να τιμησω ..!
τι ρωγα ειναι τουτη !Αυτές μου έστειλε εμένα.
τι ρωγα ειναι τουτη !
κρεμας παλτο και δε πεφτει !
σκεφτομαι να τιμησω ..!
πρεπει να ειναι καλη,αν καποιος θελει 1 ωρα;....ειναι υποχρεωτικο το 2ωρο;για αυτό τσίμπησα και εγώ ..............
οχι ρε μεγαλε... υποχρεωτικο ειναι το δωρακι στα 100. εσυ αν θες κανε ενα τσιγαρο και φυγε αλλα θα σου παει τζουρα και δεκαρικοπρεπει να ειναι καλη,αν καποιος θελει 1 ωρα;....ειναι υποχρεωτικο το 2ωρο;
Την συγκεριμένη κυρία-milf-Emily, ξεκαθαρίζω εξ'αρχής ότι δεν την έχω πάρει.
Παρ'όλα αυτά, απ'τον τρόπο που επικοινωνεί, κανονίζει(ο θεός να το κάνει...), αλλά προπάντων ακυρώνει τα ραντεβού της, με κάνουν να την θεωρώ όπως της έγραψα και σε σχετικό mail, εντελώς αναξιόπιστη και αντιεπαγγελματία.
Η τύπισσα ή δεν ξέρει κυριολεκτικά τί της γίνεται όσον αφορά τα mail που δέχεται + από ποιους τα δέχεται ή απλά κοροιδεύει,παρουσιάζοντας αστείες δικαιολογίες(τα καλά και συμφέροντα) και ό,τι κάτσει !
Με είχε αφήσει τουλάχιστον 2 φορές στα "κρύα του λουτρού", κι ευτυχώς λόγω εμπειρίας με call-girls την ψιλιάστηκα τη δουλειά και δεν ξανασχολήθηκα μαζί της.(όπως και της το'γραψα σε σχετικό mail.)
Μία αξιοπρεπής , ανεξάρτητη πουτάνα(βλέπε Anastasia Ru),όχι μόνο θα πρέπει να τιμάει μέχρι τελευταίου ευρώ τα λεφτά που παίρνει απ'τον πελάτη(και ειδικά όταν μιλάμε για 100άρες στις μέρες μας) αλλά θα πρέπει παράλληλα να χαρακτηρίζεται από συνέπεια, λόγων , έργων και ώρας!
Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, εμένα δεν μου κάνει...
Παιδιά, μη μασάτε...Βρωμάει ο τόπος εκεί έξω, και που να δείτε τί έχει να γίνει μέχρι το Πάσχα !
Έμεις έχουμε το πάνω χέρι , κι εμείς καθορίζουμε τους νόμους αγοράς-ζήτησης !
Γίνετε αυστηρότεροι κι επιλεκτικότεροι και θα μας βγει σε καλό ! (είτε μιλάμε για πουτάνες ή για γκόμενες...για μένα ο νόμος αυτός ισχύει παντού !)
Η Emily, θα πρέπει να είναι κλασσική περίπτωση πουτάνας, που έχει κανονίσει ραντεβού μαζί σου, έχεις πάει στο ξενοδοχείο, και στο ακυρώνει τελευταία στιγμή(αν είσαι τυχερός κι έχεις πάρει παραμάσχαλα, το laptop στον γαμιστρώνα..) επειδή κάποιος παλιός της πελάτης, την καβάντζωσε τελευταία στιγμή για παραπάνω φράγκα !
Προσωπικά , δεν θα ξανασχοληθώ, αλλά δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές σε άλλους για το τί να πράξουν .
Ο καθένας , όπως στρώνει, κοιμάται...(γιατί να γαμήσεις μ'αυτήν, μόνο μέσω skype)
Kαλή χρονιά και καλά γαμήσια με πουτάνες που μας σέβονται !
πολυ σωστά τα γραφεις φιλε...
Παντως δινει και τηλεφωνο αν της δωσεις το δικο σου ,αλλα δεν απανταει λεει αμεσως λογω του οτι εχει παιδια σπιτι ,αρα λεει πρωτα sms και μετα τηλεφωνο .Το προβλημα ειναι οτι δεχεται μονο αργα βραδυ γιαυτο και δεν δοκιμασα ακομα .
Την συγκεριμένη κυρία-milf-Emily, ξεκαθαρίζω εξ'αρχής ότι δεν την έχω πάρει.
Παρ'όλα αυτά, απ'τον τρόπο που επικοινωνεί, κανονίζει(ο θεός να το κάνει...), αλλά προπάντων ακυρώνει τα ραντεβού της, με κάνουν να την θεωρώ όπως της έγραψα και σε σχετικό mail, εντελώς αναξιόπιστη και αντιεπαγγελματία.
Η τύπισσα ή δεν ξέρει κυριολεκτικά τί της γίνεται όσον αφορά τα mail που δέχεται + από ποιους τα δέχεται ή απλά κοροιδεύει,παρουσιάζοντας αστείες δικαιολογίες(τα καλά και συμφέροντα) και ό,τι κάτσει !
Με είχε αφήσει τουλάχιστον 2 φορές στα "κρύα του λουτρού", κι ευτυχώς λόγω εμπειρίας με call-girls την ψιλιάστηκα τη δουλειά και δεν ξανασχολήθηκα μαζί της.(όπως και της το'γραψα σε σχετικό mail.)
Μία αξιοπρεπής , ανεξάρτητη πουτάνα(βλέπε Anastasia Ru),όχι μόνο θα πρέπει να τιμάει μέχρι τελευταίου ευρώ τα λεφτά που παίρνει απ'τον πελάτη(και ειδικά όταν μιλάμε για 100άρες στις μέρες μας) αλλά θα πρέπει παράλληλα να χαρακτηρίζεται από συνέπεια, λόγων , έργων και ώρας!
Παιδιά, μη μασάτε...Βρωμάει ο τόπος εκεί έξω, και που να δείτε τί έχει να γίνει μέχρι το Πάσχα !
Γίνετε αυστηρότεροι κι επιλεκτικότεροι και θα μας βγει σε καλό ! (είτε μιλάμε για πουτάνες ή για γκόμενες...για μένα ο νόμος αυτός ισχύει παντού !)
Η Emily, θα πρέπει να είναι κλασσική περίπτωση πουτάνας, που έχει κανονίσει ραντεβού μαζί σου, έχεις πάει στο ξενοδοχείο, και στο ακυρώνει τελευταία στιγμή(αν είσαι τυχερός κι έχεις πάρει παραμάσχαλα, το laptop στον γαμιστρώνα..) επειδή κάποιος παλιός της πελάτης, την καβάντζωσε τελευταία στιγμή για παραπάνω φράγκα !
Προσωπικά , δεν θα ξανασχοληθώ, αλλά δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές σε άλλους για το τί να πράξουν .
Ο καθένας , όπως στρώνει, κοιμάται...(γιατί να γαμήσεις μ'αυτήν, μόνο μέσω skype)
εντελώς αναξιόπιστη και αντιεπαγγελματία.
...
...
Μηνύματα: 28Την συγκεριμένη κυρία-milf-Emily, ξεκαθαρίζω εξ'αρχής ότι δεν την έχω πάρει.
Έστειλα και εγώ mail, για να ενισχύσω οικονομικά την παραπάνω "φοιτήτρια" και μου είπε ότι τα είχε χάσει από τα 96 mail που δέχτηκε σε μία μέρα. Αντιγράφω:κι εγω χωρις φωτο αποκλειεται να τη συναντησω, αλλα ειπα μηπως την εχει παρει καποιος αλλος και μας ενημερωσει.
Αυτή την έχετε δοκιμάσει?
Επίσης η Δανάη τι λέει?