εσύ δεν ήσουν που βγήκες εδώ και έλεγες ότι κόλησες παράσημα??
ακάποτο έκανες τότε??
ναι εγώ είχα πει οτι το κόλλησα και είχα αναφέρει και το πως το κόλλησα ακριβώς.με ακάποτο στοματικό.η ένσταση μου στο όλο θέμα είναι οτι η γκόμενα λέει ότι κάνει ουρολαγνείες, κοπρολαγνείες κλπ.σε αυτή δε δίνεις ουτε φιλί στο στόμα αν θες να είσαι ζωντανός
υ.γ. ακάποτα στοματικά ΟΛΟΙ κάνουμε με κάποια έσκορτ που βρισκόμαστε. όχι οτι έτσι δεν υπάρχει ρίσκο, αλλά όσο και να 'ναι το ελαχιστοποιούμε, σε αντίθεση με το να πηδάγαμε ακάποτα κλπ. Εγώ το κόλλησα από ακάποτο στοματικό από τη συγκεκριμένη. Και όπως αναφέρθηκε, έπαθα και έμαθα. (το ότι οι υποστηρικτές της έτρεξαν να την βγάλουν καθαρή δε μου λέει κάτι.ο αντίλογός μου είναι οι εξετάσεις μου μετά). Πήρα λοιπόν την αγωγή που έπρεπε, χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο και έμαθα. Δύσκολα ξανά θα έκανα κάτι ακάποτα. Αλλά και κάποιος άλλος ανέφερε, ότι ακόμα και με το φιλί κολλάς (νομίζω είπε οτι δε βάζω προφυλακτικό στη γλωσσα μου) . Αυτό είναι σωστό. Απλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελαχιστοποιούμε τους κινδύνους αν θέλουμε να έχουμε και κάποιες μικρές απολαύσεις. Υπάρχουν κοπέλες που και στο γιατρό πάνε, και σε όλα εντάξει είναι. Εκεί σαφώς το ρίσκο είναι μικρότερο από μια που κάνει κοπρολαγνείες....απο εκεί και πέρα ο καθείς ας διαλέξει...