heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Ναι το καλοκαίρι. 100 τότε, σήμερα 80. Όχι ανεξάρτητο, άρα είμαι off topic, καλό κορμί, άβυζη, δεν μου έκανε καλή εντύπωση. Ήταν κάπως απεριποίητη.
Θες απο φυλής καβλιάρη μου, να μην ξεφευγουμε κι απο τις συνηθειές μας?ειμαι πορνοαπελπισμενοσ και το πιρα αποφασι να πιτσιλισο το καλιτερο μουνι τισ πιατσασ!
πιτε γνομεσ πορνοι!!!!!!!!!!!!!!!!!
καπιοσ που εχι το τιλ απο το γραφιο ατακτεσ γατεσ?
το εχισ χισι πορνε μου?τι λεει?Θες απο φυλής καβλιάρη μου, να μην ξεφευγουμε κι απο τις συνηθειές μας?
Να, εδω...
ειαμι πορνοαπεγνοσμενοσ πορνε μου!ι γκαυλα με εχι χτιπισι στα πορνοεγκεφαλικα κιταρα.πασχο απο εκικινδινι σισορευσι σπερματοσ!ρε συ πιτσιλε ....τοσα σου χουμε δωσει στα πιο σαβουριασμενα πας!!
ευχαριστο μιστι μου!
Το ειχα χυσει παλια στην φυλης, καβλιαρη μου.το εχισ χισι πορνε μου?τι λεει?
Στην φυλης ηταν αυτη και τωρα ζηταει 150?Το ειχα χυσει παλια στην φυλης, καβλιαρη μου.
Μετρια ηταν, αλλά μπορει να ειναι καλυτερη στη βιζιτα.
Εχει γυμνασμενο σωμα και ειναι και ρωσσιδα νομιζω, οποτε θα της μιλας και στη γλωσσα της και θα την κανεις πυραυλο εσυ!
Dreams to visit: USA, Canada, Western Europe, Eastern Europe, Australia, Scandinavia, Asia, Middle East, Exotic Countries
Γαμώτο και είχα άκρη για Αφρική.
Ακομα στη φυλης δουλευει.Στην φυλης ηταν αυτη και τωρα ζηταει 150?
ζηταγε 50 για ενα απλο με προφυλακτικο,ξεπετα 20 λεπτων δηλαδη,και extra το 69 και τα υπολοιπα και 150 την ωραΑκομα στη φυλης δουλευει.
Ρενατα, συνηθως στο φυλης71.
Σου ζητησε 150?
Κωλο και cim?
Απο εμφανιση καλυτερη απο κατι αρκουδες στα ιδια φραγκα.. απο υπηρεσιες τι λεει ρε παιχτη..