bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
παρ'το αλλιως γιατι δεν καταλαβες τι λεω.
το μεγαλυτερο ποσοστο τουλαχιστον τη σημερινη εποχη ειναι αρπακτικα κ κακοτροπες αυτο λεω,και που ειδες εσυ οτι το μονο που κανω ειναι να βριζω τις κοπελες?δυο εχω σχολιασει αρνητικα και οχι για τις υπηρεσιες τους αλλα μια για την τιμη της και την αλλη για το οτι ζηταει φωτογραφιες απο τους πελατες.
ουτε εχω εγω το προβλημα οπως θες να βγαλεις συμπερασμα.
στο μονο που δικαιλογω μια κοπελα να μην ανταποκριθει στις υπηρεσιες τις ειναι αν ο αντρας ειναι βρωμικος και κακοτροπος.το αν θα τις παρεχει καλυτερα με εναν ομορφο δεν μας πειραζει νομιζω,και ειναι και λογικο καμια φορα.
η δουλεια τους ειναι για ενα σκοπο και μονο.να δινουν ευχαριστηση σε αυτους που δεν μπορουν να την εχουν,οποτε θελουν,με τον τροπο που την θελουν,η δεν μπορουν να την εχουν γιατι δεν τα καταφερνουν να ριξουν τη γυναικα στο κρεβατι(λογω ασχημιας,χαμηλης αυτοεκτιμησης,απειριας κτλ).
δεν ξερω το background σου στο θεμα call girls αλλα εχουν αλλαξει πολυ σε θεμα τουλαχιστον συμπεριφορας.και μην πας μακρυα,απο εδω μεσα θα δεις ποσες ειναι τα λεγομενα "κομοδινα" σε σχεση με τις σωστες.
αυτα.
ελπιζω να μην συνεχισουμε το θεμα...
όχι δεν έχω να πω κάτι... τώρα μίλησες σωστά σε όλο το κείμενο... συμφωνώ σε όλα...