Επισκέπτης
Καμμια αποψη για αυτο υπαρχει?Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου η αν ειναι γραφειο.
Aλάργα.
Καμμια αποψη για αυτο υπαρχει?Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου η αν ειναι γραφειο.
80ευρω για 1 ωρα συν 20ευρω το πρωκτικο.Παίδες καλησπέρα
Την γκαμπριελα την έχει τεσταρει κανείς;
Ξεπετα να υποθεσω συναγωνιστη?Τεσπα σεβαστη η απαντηση σου και ευχαριστω.Aλάργα.
Ξεπετα να υποθεσω συναγωνιστη?Τεσπα σεβαστη η απαντηση σου και ευχαριστω.
και εντυπωσεις???αξιζε?80ευρω για 1 ωρα συν 20ευρω το πρωκτικο.
Μεγάλη κουβέντα φίλε μουMην ασχολείσαι με πουτάνες πού σε φωτογραφίες δείχνουν τά μάτια τους.
δεν βρεθηκαμε απλα την πηρα τηλ.και εντυπωσεις???αξιζε?
σούλα μ'ακούς;;;; πολύ κωλόπαιδο ο κυριάκος.......Κάποιος συναγωνιστής έχει συνευρεθεί μέ ?
:-(εχουμε τηλ??? πμ αν μπορει καποιος...
εχουμε τηλ??? πμ αν μπορει καποιος...
σούλα μ'ακούς;;;; πολύ κωλόπαιδο ο κυριάκος.......
Πάρε τηλ.. Θα το σηκώσει ο υπέυθυνος και σε άπταιστα ελληνικά θα σε κατατοπίσει.Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί είναι η πρώτη φορά που θα πάρω call girl και δε είμαι λίγο αγχωμένος για το πως λειτουργεί η κατάσταση. Σκέφτομαι να πάρω μια κοπέλα από το πρακτορείο Naughty Cats. Η κάθε μία έχει ένα τηλέφωνο στη σελίδα της. Η συνεννόηση γίνεται με μηνύματα ή πρέπει να καλέσω τον αριθμό ? Επιπλέον η αρχική συνεννόηση γίνεται στα ελληνικά η στα αγγλικά ? Μου λένε μια διεύθυνση που είναι η κοπέλα ,την ώρα ,και εγώ πάω απλά και χτυπάω το κουδούνι ? Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Σας ευχαριστώ πολύ !
Παίδες καλησπέρα
Την γκαμπριελα την έχει τεσταρει κανείς;
τη πορνοσταρ?