Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Οι φωτό είναι όντως αληθινές, είναι η παρακάτω κοπέλα
Οι φωτό είναι όντως αληθινές, είναι η παρακάτω κοπέλα
Αυτα μου τα ειπε και η ιδια μαζι με τις φωτο που εστειλε ,αξιζει ομως το 100αρικο ,τα κανει αυτα που λεει?100 το 2ωρο με πεσμενο βυζι και ρογα που βγαζει ματι
μια δοκιμη και θα δεις.Αυτα μου τα ειπε και η ιδια μαζι με τις φωτο που εστειλε ,αξιζει ομως το 100αρικο ,τα κανει αυτα που λεει?
μουνάρα η αννούλα,εχει δοκιμάσει κάποιος?Οι φωτό είναι όντως αληθινές, είναι η παρακάτω κοπέλα
Κανεις λινκ με τις κριτικες και ρωτας αν εχει δοκιμασει καποιος?Η εγω ειμαι κουρασμενος η κατι φταιει φιλε..μουνάρα η αννούλα,εχει δοκιμάσει κάποιος?
Οχι και αυξηση ρε Αλεξ!!!Απολυτο δικιο εχεις αδελφε.
Οταν εγω ελεγα καποτε οτι ειναι αστειο να ζηταμε μειωση τιμων, γιατι αυτο αυτοματα θα φερει μειωση υπηρεσιων, και οτι το ζητουμενο ειναι απλως με τις ιδιες τιμες να υπαρχουν ποιοτικες υπηρεσιες, καποιοι με ελεγαν προμοτορα.
Αντε.
Μια χαρα. Σιτιτουρ με 80 ευρω, που να μην βλεπονται και να ζητανε εξτραδακια ακομη και για την αλλη στασης. Στουντιο με 20 ευρω, που θα παρελαυνουν τα πακια. Αντε παιδια, ολοι μαζι στον αγωνα για τη μειωση των τιμων.
Η λυση ειναι ΜΙΑ.
Τωρα ΑΥΞΗΣΗ των τιμων. Και ελευση γαμευσιμων κορασιδων. Και οποιος δεν μπορει, να μην γαμαει. Τελος.
Αυτή είναι απο γραφείο πάντως !!Και απο το γραφείο ζητάνε 150!!
Ευχαριστώ. Μου απάντησε. Πράγματι, βγάζει μάτι.
Ευχαριστώ. Μου απάντησε. Πράγματι, βγάζει μάτι.
Και επειδή ζητάει??ρε παιδες,αυτη στο μεηλ ζηταει να τις στειλουμε και φωτογραφια .!
καστινγκ θα περασουμε?
Ε και εισαι υποχρεωμενος να στειλεις?ρε παιδες,αυτη στο μεηλ ζηταει να τις στειλουμε και φωτογραφια .!
καστινγκ θα περασουμε?
Ε και εισαι υποχρεωμενος να στειλεις?
Προχώρα φίλε, καλή είναι! Φυσικό βυζί, λίγα κιλάκια περιφέρεια πάντως τα έχει παραπάνω. Επίσης είναι γραφείου η γκόμενα. naughty cats με 150 την ώραμουνάρα η αννούλα,εχει δοκιμάσει κάποιος?
Τωρα ΑΥΞΗΣΗ των τιμων. Και ελευση γαμευσιμων κορασιδων. Και οποιος δεν μπορει, να μην γαμαει. Τελος.
ρε παιδια εννοειτε οτι δεν θα στειλω.
αναφορα στις μαλακιες που γραφει εκανα!!
οχι!!θα της στειλω μια,που λεω ποιημα στο δημοτικο..
Ωχ εμεις μαλλον εχουμε συγγενεψει...αυτές όμως δε βρίσκονται μέσα από τα σάιτς..στο προηγούμενο νοσοκομείο που δούλευα ήταν μια νοσηλεύτρια στα επείγοντα που μπροστά της Βιβή/Εύα κτλ θα έβαζαν τα κλάματα και θα παρατούσαν το επάγγελμα..η κοπέλα δούλευε με 4-5 πελάτες καλούς απλά για να συμπληρώνει το εισόδημά της..και δεν είναι η μόνη..
Και επειδή ζητάει??
Μη στείλεις..
Karina Athina
καλησπερα....!!
τι εγινε μ αυτη .. σταματησε??? η θα σκασει μ αλλο ονομα????