πιο γραφειο ειναι αυτό ξέρει κανείς
Tης Πόπης...
πιο γραφειο ειναι αυτό ξέρει κανείς
Tης Πόπης...
ουτε σε φωτο με την ψωριαρα.με την καμιααααα
κακιες........ουτε σε φωτο με την ψωριαρα.
ετσι οπως παει θα το κλεισει το μαγαζι.κακιες........
νευράκια έχουμε σημερα φίλε; βρήκες forum για να ξεσπάς ΄;;;;;;;;;;ουτε σε φωτο με την ψωριαρα.
οχι βρε φιλε απλα δεν αξιζει με τιποτα.νευράκια έχουμε σημερα φίλε; βρήκες forum για να ξεσπάς ΄;;;;;;;;;;
η αληθεια ποναει...κακιες........
ΤΙ με νιαζει δικο μου ειναι ?????η αληθεια ποναει...
Αν εχετε ορεξη να τρεχετε στην ομονοια στην Β Κωνσταντινου με 80 την ωρα και δεν ξερω εγω τι αλλο θα σας ζηταει,πηγαινετε.....σε αλλο ξενοδοχειο παντως δεν παει
:'(η αληθεια ποναει...
βικουλα η ναγια2 κοριτσι για σπιτι!!!
καλημερα συναγωνιστες! Τελικά ο φιλτατος tres δεν μας έχει δώσει τα φώτα του για την έν λόγω κυρία! Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτο το κορμί;;;Οπως μου ελεγε και ο Παππους μου alkis , παντα πρεπει να βαζεις στοχους στην ζωη σου !!! ;)
Ποιο είναι το μωρο!Οπως μου ελεγε και ο Παππους μου alkis , παντα πρεπει να βαζεις στοχους στην ζωη σου !!! ;)
έλα ντε! Κρεμομαστε απο τα χείλη του tres η καλύτερα απο το πληκτρολόγιο του!!!!!!Ποιο είναι το μωρο!
Nαι ?βικουλα η ναγια2 κοριτσι για σπιτι!!!
έλα ντε! Κρεμομαστε απο τα χείλη του tres η καλύτερα απο το πληκτρολόγιο του!!!!!!
Με δεξί κλικ στη φωτό επίλεξε "Άνοιγμα με --> Microsoft Office Picture Manager". Βρές το "Edit Picture" και κάνε compress / resize.Προσπαθησα να ανεβασω φωτο της κορασιδας εδω αλλα ειναι 1,5 ΜΒ και δεν την δεχεται το συστημα