asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Υπαρχει καμια αποψη γιαυτην εδω?
Υπαρχει καμια αποψη γιαυτην εδω?
Προσπαθησα να ανεβασω φωτο της κορασιδας εδω αλλα ειναι 1,5 ΜΒ και δεν την δεχεται το συστημα
Προσπαθησα να ανεβασω φωτο της κορασιδας εδω αλλα ειναι 1,5 ΜΒ και δεν την δεχεται το συστημα
[size=12pt]ΙΔΟΥ η δεσποινίς ετών 41[/size]Προσπαθησα να ανεβασω φωτο της κορασιδας εδω αλλα ειναι 1,5 ΜΒ και δεν την δεχεται το συστημα
αυτη ειναι η ιδια απο το πολυκαταστημα; Μπερδευτικα![size=12pt]ΙΔΟΥ η δεσποινίς ετών 41[/size]
Αν εχετε ορεξη να τρεχετε στην ομονοια στην Β Κωνσταντινου με 80 την ωρα και δεν ξερω εγω τι αλλο θα σας ζηταει,πηγαινετε.....σε αλλο ξενοδοχειο παντως δεν παει[size=12pt]ΙΔΟΥ η δεσποινίς ετών 41[/size]
καλησπέρα συναθλητές,
είδα αυτό πολύ καλό για να είναι αλιθηνό αλλά από το τινευε βγήκε καθαρό,ανεξάρτητη δηλώνει,αλλά δεν απαντάει στο τηλέφωνο...
εμένα τελείωσε η άδεια μου και ξαναμπαίνω μέσα,εαν έχει κάποιος μια πάρα πολύ οικονομική καβάντζα,ακόμα και μόνο για , για ένα στα γρήγορα μέχρι τις 10 το βράδυ παρακαλείτε να με συστήσει...
[/quote
Σιγά μην είναι αληθινό. θα τηλεφωνήσω και εγώ όμως.
αυτη ειναι η ιδια απο το πολυκαταστημα; Μπερδευτικα!
καλησπέρα συναθλητές,
είδα αυτό πολύ καλό για να είναι αλιθηνό αλλά από το τινευε βγήκε καθαρό,ανεξάρτητη δηλώνει,αλλά δεν απαντάει στο τηλέφωνο...
εμένα τελείωσε η άδεια μου και ξαναμπαίνω μέσα,εαν έχει κάποιος μια πάρα πολύ οικονομική καβάντζα,ακόμα και μόνο για , για ένα στα γρήγορα μέχρι τις 10 το βράδυ παρακαλείτε να με συστήσει...
Μου αρεσει που θελουν να διαφημισουν τον εαυτο τους και δεν ξερουν να βγαλουν μια καλη φωτογραφια τα ζωα !!!
Περαστικα τους !!!
Τουλαχιστον ειναι ομορφη.Εδω αυτα τα ζητανε τα μπαζα.Νομιζω αν ειναι η ιδια με τισ φωτο αξιζει τα λευτα της αρκει να μην ειναι ξεπετα και κρυα.είναι των 120Ε +20Ε(2η εκτόνωση)+20Ε(ελεύθερο στοματικό)+30Ε(προκτικό) την ώρα δηλαδή 190Ε +ξενοδοχείο αν δεν έχουμε δικό μας χώρο πάει στα 200Ε+ την ώρα ,δε μπήκα στον κόπο καν να ρωτήσω ωράριο και για cob,cif,cim γιατί μου φένεται η δεσποινής 23 ετών κατά τα λεγόμενα της, ζει σε άλλη χώρα...
Καλύτερα παίξε μια μαλακία....www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7...ξερουμε[/URL] τιποτα για την κυρια?....
και με τα 2 χερια να το παιξει να του μεινουν και τα λεφτα παρα να τα παρει η ξεπετατζου.Καλύτερα παίξε μια μαλακία....
Καλύτερα θα περάσεις εγγυημένα. Δεν λέει μία φίλε στο σκούπισμα έφυγε με το χρήμα μπροστά. Εχω βάλει κριτική. Ψάξε με και για αυτήν και για την προηγούμενη με τις άλλες βυζάρες. Πάντα την άποψή μου την στηρίζω...χωρίς μίσος και ένταση στιγμής.