Οπως μου ελεγε και ο Παππους μου alkis , παντα πρεπει να βαζεις στοχους στην ζωη σου !!! ;)
εισαι ο ηρωας μου με τετοιες φωτος.. χαχαχα
Οπως μου ελεγε και ο Παππους μου alkis , παντα πρεπει να βαζεις στοχους στην ζωη σου !!! ;)
Μετρια πραγματα οχι κατι ιδιαιτεροαπο εμφανιση πως ηταν?
αν ειναι της να δωσετε 150 για 2 ωρες καλυτερα να παρετε την κορη τηςΘελω κι εγω το τηλ της LiliAthens αν γινεται!
κρατιέται καλά ή μάπαΠληροφοριες από την σημερινη μου επισκεψη με την τυπισα στο πολυκαταστημα .
Ραντεβου εξω από το Νοτος Gallery στην ομονοια μπαινουμε μαζι παμε τουαλετα στον 8ο οροφο ,χωρις κοσμο εκεινη την ωρα ,στη τουαλετα μου λεει πιπα 20 ευρω ,χειρονακτικα 10 ευρω ,δεν ηταν ωρα για διαφωνιες,προτιμησα τον πεοθηλασμο (καλος )τα εφτησε πληρωθηκε και χωρισαμε ,οποιος θελει φουλ προγραμμα 50 στο ξενοδοχειο που μενει εκει κοντα. Χαρακτηριστικα της Ρωσιδας ,ψηλη ,λεπτη ,ηλικια γυρω στα 40 .
Με 150 δίνει την κόρη της?αν ειναι της να δωσετε 150 για 2 ωρες καλυτερα να παρετε την κορη της
Για την αδελφη της, ποσα θελει ??? ;) ;) ;)Με 150 δίνει την κόρη της?
Καμιά 250Για την αδελφη της, ποσα θελει ??? ;) ;) ;)
Τοτε, θα παρω την κορη της !!!Καμιά 250
Τοτε, θα παρω την κορη της !!!
Εχεις χρημα ???[size=12pt]Εγώ θα ήθελα να πάρω μαμά και κόρη παρτούζα... Μήπως παίζει και κάτι τέτοιο!!![/size]
Πολλα κιλα, ρε συ φιλε !!![size=12pt]
Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ...???[/size]
αυτη λεει οτι ειναι 28...για σαρανταφευγα την κοβω[size=12pt]
Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ...???[/size]
Για την σχαρα, καλη ειναι !!!το παχος ξεχυλιζει ....
Πολλα κιλα, ρε συ φιλε !!!
Ασε, δεν συμφερει ετσι !!! ;) ;) ;)[size=12pt]Δηλαδή πάει με το κιλό...???[/size]
η κορη της ειναι η Diana και την εχουν παρει οι μισοι απο εδω μεσαΜε 150 δίνει την κόρη της?