Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Οπως μου ελεγε και ο Παππους μου alkis , παντα πρεπει να βαζεις στοχους στην ζωη σου !!! ;)
Ποια είναι??? Δώστε φως!!
Οπως μου ελεγε και ο Παππους μου alkis , παντα πρεπει να βαζεις στοχους στην ζωη σου !!! ;)
Καλημέρα συναγωνιστές αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της Καρινας θα του ήμουν υποχρεωμένος αν μου το στείλει με πμ(το είχα και το έχασα και απ'ότι διαβάζω ...λέει )
Ευχαριστώ!
εχεις μηνυμα
καλημέρα,
μήπως θα μπορούσες να στείλεις και σε μένα με pm το τηλ. της καρίνα?
σε ευχαριστώ
έχει κανένας το τηλεφωνάκι της?
μας αναβεις φωτιες βρε τζοτζο και περιμενω απαντηση με πμΠληροφοριες από την σημερινη μου επισκεψη με την τυπισα στο πολυκαταστημα .
Ραντεβου εξω από το Νοτος Gallery στην ομονοια μπαινουμε μαζι παμε τουαλετα στον 8ο οροφο ,χωρις κοσμο εκεινη την ωρα ,στη τουαλετα μου λεει πιπα 20 ευρω ,χειρονακτικα 10 ευρω ,δεν ηταν ωρα για διαφωνιες,προτιμησα τον πεοθηλασμο (καλος )τα εφτησε πληρωθηκε και χωρισαμε ,οποιος θελει φουλ προγραμμα 50 στο ξενοδοχειο που μενει εκει κοντα. Χαρακτηριστικα της Ρωσιδας ,ψηλη ,λεπτη ,ηλικια γυρω στα 40 .
Γοβακια δεν της πηρες? ......(Πανω ψηλα στην τουαλετα κοιταξες για τυχον καμερα)?Για να συμπληρωσω παντως για το πολυκαταστημα ,με 20 ευρω μονο πεοθηλασμο βρισκω και καλυτερα χωρις το αγχος του securita του πολυκαταστηματος ,απλα ειναι μια εμπειρια και ηθελα να δοκιμασω ,θεμα χαρακτηρα
Για να συμπληρωσω παντως για το πολυκαταστημα ,με 20 ευρω μονο πεοθηλασμο βρισκω και καλυτερα χωρις το αγχος του securita του πολυκαταστηματος ,απλα ειναι μια εμπειρια και ηθελα να δοκιμασω ,θεμα χαρακτηρα
αυτη την έχει πάρει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
αυτη την έχει πάρει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
οντως για καμερα δεν κοιταξα ,αλλα κατι τετοιο απαγορευεται ,ειναι παρανομη η χρηση καμερας σε WC.Γοβακια δεν της πηρες? ......(Πανω ψηλα στην τουαλετα κοιταξες για τυχον καμερα)?
..που παίζει τώρα????
απο εμφανιση πως ηταν?οντως για καμερα δεν κοιταξα ,αλλα κατι τετοιο απαγορευεται ,ειναι παρανομη η χρηση καμερας σε WC.
Στο adoos την είχα βρεί, από γραφείο. Έψαξα να σου στείλω link, αλλά δεν παίζει.
Και εγω θα ηθελα το νουμερο της αν μπορεις να μου το στειλεις?
έχει κανένας το τηλεφωνάκι της?