giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ποιά είναι αυτή η Βίβιαν?για τουε fan της Βιβιαν!
Ποιά είναι αυτή η Βίβιαν?για τουε fan της Βιβιαν!
Το μυνυμα που στελνει ειναι copy paste και ειναι αυτο (kalispera .eimai i eleni kai eimai 37 eton nosokoma...den eimai epaggelmatias tou eidous apla xorizmeni eimai kai zorizomai afti tin periodo kai kano afto...ean theleis kai esy pame gia arxi se ena ksenodoxeio gia mia oritsa na se gnoriso na sou kano masaz me kseskizeis kai ola ok ean sou areso kai mou areseis mporoume na briskomaste taktika na pername kala...150 eyro einai gia tin proti fora kai an briskomaste taktika 100 eyro....efxaristo polu na pernas panta kala..) ολο και καποιο θυμα μπορει να ψαρεψει
50+20 για το δευτερο γυρο ,στοματικο με προφυλακτικο ,ειναι θεμα υγιεινης λεει ,ετσι παω και σε στουντιο .[size=12pt]Σίγουρα το ξέρει ότι αισθητικώς υστερεί και γι' αυτό κρατάει τη τιμή στα 50 ευρώ με full πρόγραμμα!![/size]
[size=12pt]Αυτό ακριβώς το μήνυμα στέλνει μαζί με μιά φωτογραφία της με μπικίνι χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο[/size]
50+20 για το δευτερο γυρο ,στοματικο με προφυλακτικο ,ειναι θεμα υγιεινης λεει ,ετσι παω και σε στουντιο .
Τοτε προτιμω τα πιπινια των στουντιο (Φυλης 104) που το πρφυλακτικο ειναι υποχρεωτικο.
Φυλάξου από τα στοματικά άνευ προφυλακτικού.
πρωην βαγγελησ, και ανθυπασπιστησ στο ναυτικο
37 ετων και 150??????????? ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??????Τι λεει η κοπελα...ΕΛΕΟΣ[size=12pt]
Kαλημέρα συμπαίκτες
Έχει δοκιμάσει κανείς την παραπάνω? Δηλώνει μη επαγγελματίας που το κάνει γιατί είναι οικονομικά στριμωγμένη... Στην απάντηση της λέει ότι προσφέρει μασάζ και ξέσκισμα στα 150 ευρώ την πρώτη φορά και στα 120 ευρώ τις επόμενες. Επίσης έστειλε και φωτογραφία. Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει[/size]
Εψαξα αρκετα στο τοπικ αλλα πολλα πραγματα για την Πολωνη Ντορα μιλφ δεν βρηκα,απο φατσα βλέπεται?Απο σώμα?Θα την τεσταρω αυριο..οποιος ξερει ας πει 2 λεξεις συνοπτικα
Ελεος με το τραβελι.....μακρυααααα ουυυυυυυστ![size=12pt]Αν πρόσεξες αναφέρει για Κοπέλα διαφορετικού τύπου συνεπώς τραβέλι... οπότε μακριά!!!
Για τη Βίβιαν τώρα δεν ξέρω περισσότερα για το τι ζητάει σήμερα... κάνε ένα τηλεφώνημα και αν θέλεις ενημέρωσέ μας
Θα την βρείς και στο Facebook ως Βίβιαν Αποστολίδου!!![/size]
Φιλτατε....αυτην ηθελα να την παρω ενδιαφερομαι...ρωτησα πριν λιγες μερες γι αυτην εδω....[size=12pt]Συμπαίκτες σας έδωσα αρκετές πληροφορίες για την κοπέλα αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ούτε την κατακρίνω αλλά ούτε και την επικρίνω... Δεν θα ήθελα να κατηγορηθώ ότι την προωθώ γιατί σας υπενθυμίζω ότι αρκετοί συμπαίκτες έχουν κάνει αρνητικότατα σχόλια. Μια φορά την συνάντησα και ίσως να έτυχε να περάσω καλά... Όποιος θέλει να την τιμήσει να ξέρει ότι ρισκάρει και να μην περάσει καλά... Επίσης έχω pm που ζητάνε το ακριβές όνομά της στο facebook. Θα το πω δημόσια αφού δεν αποτελεί μυστικό. Είναι natalia krhth και Xristina Aneksartiti[/size]
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣΦιλτατε....αυτην ηθελα να την παρω ενδιαφερομαι...ρωτησα πριν λιγες μερες γι αυτην εδω....
κοιτα εγω προσωπικα γουσταρω τα πιασιματα σε μια γυναικα και με το παραπανω...ετσι μετραει!!
Τωρα..το στυλ αυτο κοντουλααα βυζομπαλα ... και λιγο γεματουλα ειναι οτι πρεπει.
Αμα κανει καλα την δουλεια της και σωστα αυτο μετραει....ερχεται σε δικο μου χωρο??στα 50 δεν ειναι??
Συνοπτικα αν θες αυτοκινητο για βολτα να απολαυσεις την λιακαδα πηγαινε αλλου,αν θες τρακτερ που οργωνει τα παντα στο περασμα του και δεν σταματαει πουθενα, ειναι η καταλληλοτερη!!!!!!!!!!!! ;)Εψαξα αρκετα στο τοπικ αλλα πολλα πραγματα για την Πολωνη Ντορα μιλφ δεν βρηκα,απο φατσα βλέπεται?Απο σώμα?Θα την τεσταρω αυριο..οποιος ξερει ας πει 2 λεξεις συνοπτικα