[size=12pt]Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν σε πρηγούμενες σελίδες πριν το καλοκαίρι νομίζω[/size]
το ονομα της??
[size=12pt]Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν σε πρηγούμενες σελίδες πριν το καλοκαίρι νομίζω[/size]
το ονομα της??
[size=12pt]Εγώ πάντως παρά τις κακές κριτικές που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη κοπέλα πέρασα πολύ καλά μαζί της. Δεν ξέρω αν με γούσταρε ή έγινε κάτι διαφορετικό... και περισσότερο από 1 ώρα έμεινε μαζί μου και full πρόγραμμα έκανε...!!
[/size]
φιλε στη μια ωρα που καθετε ποσες φορες τη χυνεις?
[size=12pt]Την συνάντησα στις αρχές του καλοκαιριού και μετά έφυγε για μεγάλο διάστημα για διακοπές. Τότε ήταν για 1 φορά . Δεν ξέρω τώρα που επέστρεψε πως δουλεύει... Ενα τηλεφώνημα θα μας λύσει τις απορίες[/size]
εχουμε τιποτα για αυτη? κανεις συναφελφος?
χοντρό κομοδίνοεχουμε τιποτα για αυτη? κανεις συναφελφος?
χοντρό κομοδίνο
+20kg από φωτό
Εμενα μου εστειλε φωτο της ορθια σε μια παραλια με μπικινι ,δεν φαινεται προσωπο αλλα απο κορμι φαινεται καλη ,αλλα και τα 150 ακομα καλυτερα οταν υπαρχουν ανεξαρτητες καλυτερες με τα ιδια η λιγοτερα[size=12pt]
Kαλημέρα συμπαίκτες
Έχει δοκιμάσει κανείς την παραπάνω? Δηλώνει μη επαγγελματίας που το κάνει γιατί είναι οικονομικά στριμωγμένη... Στην απάντηση της λέει ότι προσφέρει μασάζ και ξέσκισμα στα 150 ευρώ την πρώτη φορά και στα 120 ευρώ τις επόμενες. Επίσης έστειλε και φωτογραφία. Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει[/size]
Εμενα μου εστειλε φωτο της ορθια σε μια παραλια με μπικινι ,δεν φαινεται προσωπο αλλα απο κορμι φαινεται καλη ,αλλα και τα 150 ακομα καλυτερα οταν υπαρχουν ανεξαρτητες καλυτερες με τα ιδια η λιγοτερα
Εμενα μου εστειλε φωτο της ορθια σε μια παραλια με μπικινι ,δεν φαινεται προσωπο αλλα απο κορμι φαινεται καλη ,αλλα και τα 150 ακομα καλυτερα οταν υπαρχουν ανεξαρτητες καλυτερες με τα ιδια η λιγοτερα
ναι και εμενα το ιδιο μου εστειλε αλλα 300 το 2ωρο δεν δινω με τιποτα!!!
εμενα μου ειπε να της στειλω και φωτο κατι που δεν το κανω ουτε αυτο!!
να ναι καλα απο εδω πανε κι αλλες!!!
Το μυνυμα που στελνει ειναι copy paste και ειναι αυτο (kalispera .eimai i eleni kai eimai 37 eton nosokoma...den eimai epaggelmatias tou eidous apla xorizmeni eimai kai zorizomai afti tin periodo kai kano afto...ean theleis kai esy pame gia arxi se ena ksenodoxeio gia mia oritsa na se gnoriso na sou kano masaz me kseskizeis kai ola ok ean sou areso kai mou areseis mporoume na briskomaste taktika na pername kala...150 eyro einai gia tin proti fora kai an briskomaste taktika 100 eyro....efxaristo polu na pernas panta kala..) ολο και καποιο θυμα μπορει να ψαρεψειναι και εμενα το ιδιο μου εστειλε αλλα 300 το 2ωρο δεν δινω με τιποτα!!!
εμενα μου ειπε να της στειλω και φωτο κατι που δεν το κανω ουτε αυτο!!
να ναι καλα απο εδω πανε κι αλλες!!!
[size=12pt]Εγώ πάντως παρά τις κακές κριτικές που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη κοπέλα πέρασα πολύ καλά μαζί της. Δεν ξέρω αν με γούσταρε ή έγινε κάτι διαφορετικό... και περισσότερο από 1 ώρα έμεινε μαζί μου και full πρόγραμμα έκανε...!!
[/size]
Λες να τον κατάπιε?αρα περιμενουμε απο εσενα....ο αλλος εξαφανισθει!
εχουμε τιποτα για αυτη? κανεις συναφελφος?
Silver Alert !!!
Εξαφανιση κυριου σε πολυκαταστημα ???
Τίμια επαγγελματίας, όλα με 50, αλλά αισθητικώς .................