dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
γουστα ειναι αυτα φιλε μου γουστα!Ασε βρε, αν με πληρωνε κατι γινοταν και μονο με πετσετα!
γουστα ειναι αυτα φιλε μου γουστα!Ασε βρε, αν με πληρωνε κατι γινοταν και μονο με πετσετα!
με 250 ευρωπουλα δεν νομιζω...
με 250 ευρωπουλα δεν νομιζω...
δεν εχω εμπειρια , αλλα ετσι που τη βλεπω μονο αυτο μου ηρθε στο μυαλο φιλε μου να γραψω.γιατι οχι δηλαδη?πες την εμπειρια σου προστατεψε και τους υπολοιπους αφου εχεις εμπειρια!!!
σε ευχαριστω για την απαντηση σου!δεν εχω εμπειρια , αλλα ετσι που τη βλεπω μονο αυτο μου ηρθε στο μυαλο φιλε μου να γραψω.
Το μονο που μπορω να πω ειναι πως παλιοτερα ειχα τηλεφωνισει και δουλευε σε μασατζιδικο (Καλλιθεα) το οποιο δεν εχει και τις καλυτερες συστασεις. Για περισοτερα στοιχεια νομιζω υπαρχει σχετικο θεμα.
egw pou piga sthn kopela mia xara mou fanike eugeniki einai polu sibathitiki sto proswpo kai den einai oute toso xontri opws les!einai to stil ntarntanogunaikas pou leme!egw emeina ikanopoihmenos!kai oso gia ta skulakia einai mikra katholou agria kai polu isixa!uparxoun polles anakriveies pou diavasa!kai kanei polu kalo stomatiko!!!!
Εγώ ξέρω πως ο πλαστικός που της μεγάλωσε τα βυζιά είναι "χασάπης" διότι οι ουλές γύρω από τη θηλή είναι σαν να έχουν γίνει από ατύχημα!
Επίσης το εξτέ κραυγαλέο, αν και ενδέχεται να τα έχει πληρώσει ακριβά.
Συμπέρασμα : Γυφτάκι που νομίζει πως με ένα ωραίο σωματάκι, δυο κακοφιαγμένα βυζιά και οξυζεναρισμένα μαλλιά εξτένσιον, γίνεσαι και κορυφαία συνοδός και ζητάς ένα σκασμό λεφτά...
[URL unfurl="true"]http://notiaproasteia-kallithea.olx.gr/en/iid-253818238[/url]
τελικα εχει δοκιμασει κανενας για εντυπωσεις η να κανω αυριο τον κασκαντερ???το μιλφακι φενετε καλο...
Συναγωνιστες καλησπερα σας, βασικα μπορει καποιος να με βοηθησει πως μπορω να βρω την anastasiaru? προσπαθω να την βρω μεσω facebook, αλλα δεν την βρισκω! πεζει μιπως καποιο τηλ επικοινωνιας? εαν μπορει καποιος ασ με βοηθησει εχω απελπιστει.... ευχαριστω!
ε πες του τοτε να μας την κανει πασα με το 20αρι να γλυτωσουμε και τον κοπο!!! ;) ;) ;)γυφτάκι απο ρωσσία ρε συντροφε...αστο να παει
τέτοια και καλύτερα έχουμε πολλα εδώ.
ο τσιγγάνος στην κάνει πάσα με 20αρι....και πολύ καλύτερη
Φιλε μου αυτα τερμα δεν υπαρχουν πια , οχι 500αρες αλλα και οι 50αρες δυσκολες ειναι για ολους μας εκτος απ αυτους που ταχουν χοντρα και φυσικα δεν γαμανε απο αγγελιες πιατσες κλπ.καλα εδω αλλοι δινουν 500ρικα
call 911ΒΟΗΘΕΙΑ
ποια φιλος?μεγαλη ξεπετα και κρυα στο κρεβατι φιλε μου μακρυα.
τι να την κανεις ρε φιλε, αφου έχει ψωνιστει η γκομεναΣυναγωνιστές.... Ψάχνω την Τζένη (albanian)έχω ένα τηλ. που μέρες τώρα το πέρνω και είναι κλειστό. Έχει κάποιος πληροφορίες?
[size=12pt]http://kalamaki.olx.gr/en/ellhnida-playmate-23-etwn-me-apsogo-kormi-prasina-matia-1-75-iid-253892695
Ξέρουμε κάτι γι' αυτό συμπαίκτες... Εχω στείλει mail περιμένω απάντηση[/size]
και εγω την ψαχνω την τζενη οποιοσ ξερει κατι ασ ενειμερωσει.Συναγωνιστές.... Ψάχνω την Τζένη (albanian)έχω ένα τηλ. που μέρες τώρα το πέρνω και είναι κλειστό. Έχει κάποιος πληροφορίες?
μακρυα φιλε μου τσαμπα τα λεφτα την εχω παρει στην καλιθεα ξεπετατζου και ψυχρη μου εφαγε 100ευρω τσαμπα.[URL unfurl="true"]http://notiaproasteia-kallithea.olx.gr/en/iid-253818238[/url]
τελικα εχει δοκιμασει κανενας για εντυπωσεις η να κανω αυριο τον κασκαντερ???το μιλφακι φενετε καλο...