Μερικοι αν δεν το πληρωσουν ακριβα το μουνι δεν το ευχαριστιουνται και δεν κανω πλακα
Ετσι ειναι ,εχουν την εντυπωση οτι οσο πιο ακριβο τοσο πιο καλο.Αλλα αν και γω ημουν φορτομενος δε θα με νοιαζε καθολου ;)
Μερικοι αν δεν το πληρωσουν ακριβα το μουνι δεν το ευχαριστιουνται και δεν κανω πλακα
Απαντισες με κακια το 666 μυνημα σου στο site....ΤΥΧΑΙΟ???
Πειραζει που τη πηρα με 50 ευρο για μιση ωρα σπιτι μου????
και βεβαια αξιζε!και χρονικα και οικονομικα...αξιζε?
Μπορείς σε παρακαλώ να πείς εθνικότητα ηλικία υπηρεσίες και απόδοση?και βεβαια αξιζε!και χρονικα και οικονομικα...
ok σου στέλνω πμ και κράτα μας ενημερους ;) ;) ;)Δεκτό.... και η αναφορά δεκτή αρκεί να μην είναι πρωινή...
Παραλίγο να πετύχεις την ηλικία της.....ρωσιδα με τελεια ελληνικα,30αρα,τα παντα εκτος απο κουλουρι και αποδοση σουπερ.εξηγουμαι για να μη παρεξηγηθω πως η κοπελα μενει νοτια προαστια αρκετα κοντα στο σπιτι μου,ηταν σουπερ μαρκετ και ειχε χρονο να ερθει σπιτι μου με τετοια τιμη και ορεξη!
εκει κοντα ειναι...μιλφ ειναι σιγουρα !Παραλίγο να πετύχεις την ηλικία της.....
. Ειναι όντως η κοπέλα που ειναι και στις φωτό της αγγελιας; Ξέρει κανεις;
ειναι κολητη της αλεξανδρας .Ξαναεσκασε μυτη.Οταν την ειχα δοκιμασει πρωτη φορα παραμιλουσα.Την δευτερη ομως φορα που την ειχα παρει με ξεπεταξε στο μπαμ-μπαμ.
Εγω δεν την ξαναδοκιμαζω,και απλα αναφερω το γεγονος.
ειναι κολητη της αλεξανδρας .
την εχω παρι 3 φορες τη χριστινα.η αληθεια ειναι οτι εχει ταση για ξεπετα αρκει να ξερεις να τη κουμανταρεις...
τα ιδια πανω κατω με την χριστινα απλα αλλαζει η εμφανιση.η αλεξανδρα ειναι πιο αδυνατη και γυμνασμενηΗ φιλη της η Αλεξανδρα?Τι λεει απο υπηρεσιες?Αξιζει ή θα κλαιω μετα?
Γεια χαρα σε ολους.
Γνωριζει καποιος συναγωνιστης κατι για αυτο εδω το μωρο?
Προσπαθω να στειλω μυνημα και μου λεει το adoos οτι βαζω λαθος τους captcha χαρακτηρες ενω βαζω τους σωστους!!! Τι παιζει? Ξερει κανεις?
Η φιλη της η Αλεξανδρα?Τι λεει απο υπηρεσιες?Αξιζει ή θα κλαιω μετα?
τα ιδια πανω κατω με την χριστινα απλα αλλαζει η εμφανιση.η αλεξανδρα ειναι πιο αδυνατη και γυμνασμενη