nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Για την Σοφία πήγαινε ;)
Ποια ειναι η Σοφια?
Για την Σοφία πήγαινε ;)
150Ποσο ζηταει?
Καλά μερικοί πρέπει να είστε μεγάλοι μαλακοπίτουρες έτσι μάθαμε λοιπόν ότι αυτή η Σοφία ήταν 50 ευρώ το δίωρο και ξαφνικά κάποιοι πάνε και μοιράζουν αφειδώς λεφτά με αποτέλεσμα να πηγαίνει 100 το δύωρο. Το στο διάολο γαμώτο θέλετε μερικοί σώνει και καλά να δώσετε περισσότερα. Δώστε τα σε εμάς τουλάχιστον. Τι άλλο θα ακούσω ρε πούστη μου.
Καλά μερικοί πρέπει να είστε μεγάλοι μαλακοπίτουρες έτσι μάθαμε λοιπόν ότι αυτή η Σοφία ήταν 50 ευρώ το δίωρο και ξαφνικά κάποιοι πάνε και μοιράζουν αφειδώς λεφτά με αποτέλεσμα να πηγαίνει 100 το δύωρο. Το στο διάολο γαμώτο θέλετε μερικοί σώνει και καλά να δώσετε περισσότερα. Δώστε τα σε εμάς τουλάχιστον. Τι άλλο θα ακούσω ρε πούστη μου.
150 / 1 ωρα ακατεβατα κια με ειρωνια.... Εχουν πλακα .... Κουφαλες ερχονται οι σκαλες...
ειναι "large" τυποι...μοιραζουν τα 100ευρα αβερτα
Είναι μία κυρία που μαζί με μία άλλη κυρία την Αναστασία Ru θέλουν κάτι ενσημάκια για τη σύνταξη και ξενοδουλεύουν για να τα βγάλουν πέρα.τι εστί σοφία???
Είναι μία κυρία που μαζί με μία άλλη κυρία την Αναστασία Ru θέλουν κάτι ενσημάκια για τη σύνταξη και ξενοδουλεύουν για να τα βγάλουν πέρα.
το σηκωσε προχθες που πηρα φιλε αμεσως ,ομως οταν ακουσα 100 το 2 ωρο χαλαστηκα
Και για το μωρό αυτό παρακαλώ πληροφορίες ..
Και για το μωρό αυτό παρακαλώ πληροφορίες ..
Κοιτα 3-4 σελίδες πίσω.
50 χρονών