giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
για αυτη την Σοφια μιλατε;
:S
για αυτη την Σοφια μιλατε;
Is this one ok ?
Does he like this kind of games ?
δεν εχω καμια διαθεση να κανω τον ντεντεκτιβ αλλά γραφτηκε σημερα μελος και το πρωτο μνμ που στελνει ειναι για αυτην με τα σκυλια στα Καμινια ή καπου εκει κοντα. Ενα θεμα που εχει αναφερθει 10 τουλαχιστον σελιδες πισω... Τι συμπερασμα πρεπει να βγαλω;egw pou piga sthn kopela mia xara mou fanike eugeniki einai polu sibathitiki sto proswpo kai den einai oute toso xontri opws les!einai to stil ntarntanogunaikas pou leme!egw emeina ikanopoihmenos!kai oso gia ta skulakia einai mikra katholou agria kai polu isixa!uparxoun polles anakriveies pou diavasa!kai kanei polu kalo stomatiko!!!!
Καλά ρε συ με τέτοιο όνομα και θες να σου πούμε εμείς;
μάλλον εμείς πρέπει να σε ρωτάμε
πόσο γελοία πρέπει να είναι μια γκόμενα για να δείχνει αυτή την φώτο με τα ακροβατικά,έτοιμη να πέσει μέσα?
και τί είπε δηλαδή στον φωτογράφο,"τράβα εδώ στη σκουριασμένη σκάλα,είναι καλή πόζα"?????
Για την Σοφία πήγαινε ;)
νομιζα οτι το εκανες επειδη ειχες δοκιμασει
Αυτο που καταλαβαμε ολοι......διαφημισουλα στην κυρια.....μπας και ψαρεψει κανενα θυμα.δεν εχω καμια διαθεση να κανω τον ντεντεκτιβ αλλά γραφτηκε σημερα μελος και το πρωτο μνμ που στελνει ειναι για αυτην με τα σκυλια στα Καμινια ή καπου εκει κοντα. Ενα θεμα που εχει αναφερθει 10 τουλαχιστον σελιδες πισω... Τι συμπερασμα πρεπει να βγαλω;
στυλ barbie αλλα στα 30+ αυτη!δε μου έχει απαντήσει κανείς....! έχει να προτείνει κανείς καμία Barbey?
στυλ barbie αλλα στα 30+ αυτη!
Δεν είναι και ακριβώς έτσι ρε παίχτη!
Εγώ δεν είμαι των 800 ευρώ το μήνα, είμαι στο δεκαπλάσιο περίπου. Αλλά κι εγώ όταν βλέπω το κάθε πορνίδιο να ζητάει περισσότερα από πέρισυ, διότι έγινε διάσημη στο μεταξύ ΔΕΝ του τα δίνω ρε γαμώ το μου!
Γαμάω την γυναίκα μου μόνον, βρίσκω μόνιμη γκόμενα, την παίζω, αλλά δεν το δεχομαι αυτό το "350 ευρώ το δίωρο" !!
Όχι γιατί δεν τα έχω, αλλά έτσι από "καταναλωτική συνείδηση"!
Να δεχθούν κι αυτές μείωση των αποδοχών τους, αλλιώς να πεινάσουν και να πάνε να σφουγκαρίζουν σκάλες!!
Ρε γαμώ το και ύφεση και πληθωρισμός! Μόνο στην Ελλάδα...
το σηκωσε προχθες που πηρα φιλε αμεσως ,ομως οταν ακουσα 100 το 2 ωρο χαλαστηκαοπως τα λες ειναι φιλε...οσο για την σοφια εχω παρει 5 φορες και δεν το σηκωνει,τι εγινε ρε πουστη τοση δουλεια εχει..
Προσπάθησα να την ψήσω για κουλούρι αλλά ουτε με έξτρα δεν το δίνει. Δε με απασχολεί ποια είναι αλλα αν εχει δοκιμάσει κανείς και τι εντυπώσεις του άφησε Ψήνομαι γιαυτό .εχει δοκιμασει κανεις? 150 ζηταει