tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Or this kind of ?Does he like this kind of games ?
Or this kind of ?Does he like this kind of games ?
δωσε πληροφοριες συναδελφε αυριο..και γω μαλλον αυριο θα δοκιμασω
no , no fisting , no needDoes he like this kind of games ?
i want to find a tender , only for kissing and licking(maybe)Or this kind of ?
οχι αλλά το σκέφτομαι..Nαι...την εχεις δοκιμασει???
καμια πουτανα παντος ειδους που να δεχεται fisting στο μουνι εχει πετυχει κανεις?εχω περιεργα γουστα
re magkako ti mpazo einai ayto, me to mpardon!
Και ρε και μαγκακο? και μαζί και τα δύο? Ξεχύλησε η μαγκια απο χτεσινούς και σημερινούς μαγκίτες αρσενικούς. 'Οχι τετοια μαζι μου νεαρούλη. Ούτε σε ξερω, ουτε και εχω και καμια όρεξη να σε γνωρίσω. Σχόλια σε ύφος και με τρόπο αναλογο που (σου) μιλάω. Γιατι την αλλη γλωσσα την ξερω και απο σενα και οποιονδηποτε σαν εσενα καλύτερα. Αραξε λοιπον και παιξε με τα πληκτρα με κανονικό τρόπο για να συνενοούμαστε.
Αστο καλυτερα. Πεταμενα λεφτατηλ...απανταει η ιδια,μαλλον αλβανιδα απο την προφορα,ζηταει 120 την ωρα με οσες εκτονωσεις θελεις....οι φωτο μου ειπε ειναι πραγματικες....εχει δοκιμασει κανεις?...λεω να τον κανω τον κασκαντερ.....
λες ε?....Αστο καλυτερα. Πεταμενα λεφτα
Καλό μωράκι αυτό!!! μπας και το χει πάρει κανείς?
τηλ...απανταει η ιδια,μαλλον αλβανιδα απο την προφορα,ζηταει 120 την ωρα με οσες εκτονωσεις θελεις....οι φωτο μου ειπε ειναι πραγματικες....εχει δοκιμασει κανεις?...λεω να τον κανω τον κασκαντερ.....
ωραιο βυζακι ομως ...αλλωστε στα τουρ ξερεις τι ψωνιζεις;; οι φωτο εκει παντα fake ειναιγια κανε νιαου
γραφειο της ξεπετας ειναι με 20αρικα εξτρα που σου βγαινει πιο ακριβο και απο τουρ
ψαξε λιγο πιο πισω απαντηθηκε το ερωτημα....αν και στο σεξ ολα ειναι θεμα γουστου και χημειας...Παιδιά Καλησπέρα!
Μπορεί να μου πεί κάποιος ποιά από τις 2 είναι καλύτερη για Milf;
AnastasiaRu ή Σοφία Ρωσσίδα;
Έχει δοκιμάσει κάποιος και τις 2; Θέλω να πάρω μία αλλά δεν ξέρω που να καταλήξω και θα ήθελα την βοήθεια σας.
ψαξε λιγο πιο πισω απαντηθηκε το ερωτημα....αν και στο σεξ ολα ειναι θεμα γουστου και χημειας...
Παιδιά Καλησπέρα!
Μπορεί να μου πεί κάποιος ποιά από τις 2 είναι καλύτερη για Milf;
AnastasiaRu ή Σοφία Ρωσσίδα;
Έχει δοκιμάσει κάποιος και τις 2; Θέλω να πάρω μία αλλά δεν ξέρω που να καταλήξω και θα ήθελα την βοήθεια σας.