insanetourist99
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 1.510
αυτή την έχει πάρει κανείς??
αυτή την έχει πάρει κανείς??
γραφείο είναι αυτό με το freeblogspot κατι τέτοιο.αλλα για τη συγκεκριμενη δεν εχω διαβάσει κάτι...έχω την εντύπωση ότι πάρα πολλές σελίδες "όπισθεν" έχει αανφερθεί και οι απόψεις ήταν συγκεχυμένες έως όχι καλές..άν θελεις τσέκαρέ το για να μην είμαστε εκ των προτέρων αρνητικοί..εκτός κι αν κάποιος συναγωνιστής που γνωρίζει περισσότερα και είναι ονλάιν μας πει..
γραφείο είναι αυτό με το freeblogspot κατι τέτοιο.αλλα για τη συγκεκριμενη δεν εχω διαβάσει κάτι...
εχεις πμΓεια σας!! Υπάρχουν cg's τα οποία να έρχονται σε όμορους με την Αττική νομούς; Για Χαλκίδα ενδιαφέρομαι, μέχρι 300 ευρουλάκια!!
γαμιοτανε με ευχαριστηση...έχυνε για πλάκα,τουλάχιστον με εμένα και το γούσταρ να σε ικανοποιει!!!ωρα της καλη έφυγε για να παει καπου καλυτερα!Δεν ηταν οι βυζαρες της αλλα η αντοχη της.....εβαζε τεταρτη στην πιπα και σε ετρεχε με 100 χιλιομετρα για μια ωρα.......μου τον ξεκανε....
Τι πούλο ρε αδελφε, αφου τελικα την γαμησες και εδωσες και 120 κιολας.το έκανα το κασκαντεριλίκι τι το θελα...τεσπα στα τιαυτα...πηρα αυτο
παιρνω τηλ.το σηκώνει μια ελληνίδα μου λεει 100 δωρακι φουλ προγραμμα και κατα λεξη:προκτικο ελευθερο στοματικο κλπ μέχρι και κωλοτούμπες μου λεει κάνω...λέω οκ.έλα.λέω διευθήνσεις κλπ μου λέει σε 40 λεπτά.μετα απο καμιά ώρα σκάει κατα 90% αυτο
η τέλοςπάντων μία που τησ έμοιαζε πολύ.πάρα πολύ χωρίς τα γυαλιά.σοσιαλ ταιμ κομπλέ μου λέει ειναι 100 +.... ε στο σιν της λέω όπα...μου είπε η άλλη και καλα εσύ 100 φουλ.μου λεει τι και οχι και αποκλείεται ειναι +20 πιπα χωρίς +30 πρωκτικο...κλπ.λέω... καλά κατάλαβα.παίρνω τηλ. την αλλη της λεω μου είπες αλλα και ισχύουν αλλα.τι είμαι κάνα παιδάκι να παίζουμε.μου λέει σορι και δεν ακουσες μάλλον!!!!!λέω καλά οκ πούλο απλα χάσατε ενα πελάτη.την κρατάω τησ δίνω 120 δεν πήρα κώλο.πίπα με φτυσίματα αλήτικη αλλα χωρίσ καθόλοy deep..φιλιά πεταχτά μουνί δε γλύφω..βυζιά 2αρο3ρι εγλυψα αρκετά.γαμήσι εναλλαγή 2 3 στάσεις παίρνει σφυροκόπημα πολυ ψεύτικα βογγητα και κατάθεση στήθος.μαύρο και πάλι μαύρο.εμένα δε θα με δουλεύουν...κατα τα αλλα η κοπέλα μετρια εντελος...
Τι πούλο ρε αδελφε, αφου τελικα την γαμησες και εδωσες και 120 κιολας.
καλησπέρα συναγωνιστές,
μιας και είμαι λίγο άσχετος στο θέμα call girl και επειδή έχω και γενέθλεια σύντομα θέλω να μου πείτε κάποια οικονομική (πολύ) πρόταση πέρα από αυτήν: αν αξίζει κάτι φυσικά αλλιώς να μου προτείνετε κάτι σε στούντιο...
Τι πούλο ρε αδελφε, αφου τελικα την γαμησες και εδωσες και 120 κιολας.
Αλβανιδα απο φυλης...αυτή την έχει πάρει κανείς??
μάγκες για κάτι απο αυτά έχουμε κάποια εμπειρία????
Λαθος πληροφοριες εχετε παιδια. Μιλησα μαζι της. Στην Πολωνια βρισκεται η Ντορα για διακοπες και θα επιστρεψει. ...γαμιοτανε με ευχαριστηση...έχυνε για πλάκα,τουλάχιστον με εμένα και το γούσταρ να σε ικανοποιει!!!ωρα της καλη έφυγε για να παει καπου καλυτερα!
Σ'ευχαριστώ αδερφέ οπότε ίσως να το ξανασκεφτώ για κανα στουντιάκι καλύτερα.. από το 80/80 ξέρουμε κάτι σίγουρα καλο-μέτριο;αδερφέ απο αυτή τη φόλα θα σου πρότεινα να πάρεις απο το 80/80 ...(γραφειο είναι) στα τυφλά θα σου έρθει κοπέλα, εννοώ δεν έχουν site.πάντως χειρότερο απο αυτό αποκλείεται....
καλημερα, την πρωτη αγγελια την βρισκεις εδω στο γραφειο της Τζινας
η καιτη μου ήρθε έχει δίκιο ο φίλος,