ZAPATA
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
βγαζει 5-6 Αναστασιες
ποια απο ολες ειναι?
βγαζει 5-6 Αναστασιες
ποια απο ολες ειναι?
αγγουρι..
ισα που βλεπεται στο προσωπο..
καλο σωμα αλλα δεν βγαζει τιποτα το ερωτικο, σεξυ, προστυχο που να σε κανει να θελεις να την γαμησεις
βυζι ανυπαρκτο με θηλη λες κ αναπτσυσσεται ακομη
δεν μιλαει ΚΑΘΟΛΟΥ
κ σε συνδυασμο κ με το ξενερωτο που σου βγαζει η εμφανιση/αυρα της σε ξενερωνει κ εσενα
δεκτικη, δεν θα σου πει οχι σε τιποτα
ακουραστη κ με αρκετα καλη πιπα με deep throat
κωλος δουλεμενος κ εκει σωνεται λιγακι η ολη η κατασταση
την "κλειδωσα" στα τεσσερα κ εγω εξω απο το κρεβατι κ υπεφερε για κανα 5 λεπτο
πρεπει να τα καταπινει..κ λογικα κανει κ cif
γενικα fulllllllll service
και μενα η δεύτερη 100 για 1μισι ωρα μου είπε.αλλα βλέπω πολλά αποτρεπτικά σχόλια....στις αλλες δεν πήρα ακόμα/καλημέρα !
γαμώ το αλτσχάιμερ μου τη πήρα τηλεφωνο τη πρώτη προχθές και δεν θυμάμαι τι μου είπε πρέπει να μου είπε για 100άρι (κρατάω για επιφύλαξη το κουλούρι)..μπορεί να λέω μαλακίες..πήρα τα 4-5 τηλέφωνα χθες και έχω μπλέξει τα μπούτια μου με αυτά που άκουγα..
η 2η την είχα πάρει τηλ προ ενος μηνός και μου είχε πει ένα 100αρικο για 1μιση ώρα..όμως διάβασα σχόλια κάμποσες σελίδες παραπίσω και έκανα πίσω..τώρα θα μου πεις αν δεν κάνεις τον κασκαντέρ δεν θα το διαπιστώσεις..αλλά τέλος πάντων
για τις άλλες 2 δεν ξέρω..
εφυγε για αγγλια φιλε...μονιμα απ οσο ξερω...πανε οι βυζαρες αυτες παει και το πολυ καλο service.παμε για αλλο στανταρακι πλεον...Παρε την Ντορα.......σκυλι Πολωνεζικο και το τιμαει το 60αρι ;)
εχουμε κατι καλο με βυζαρες; Δεν με νοιαζει να ειναι μικρη, ουτε κουκλα. Με νοιαζει να εχει καλες υπηρεσιες!εφυγε για αγγλια φιλε...μονιμα απ οσο ξερω...πανε οι βυζαρες αυτες παει και το πολυ καλο service.παμε για αλλο στανταρακι πλεον...
. Πολυ καλη για να ειναι αληθινη .Ξερουμε κατι αγαπητοι;
σαν το βυζι της ντορας οχι...δυστηχως...σε αναζητηση ειμαι και εγω... ;) ;) ;)εχουμε κατι καλο με βυζαρες; Δεν με νοιαζει να ειναι μικρη, ουτε κουκλα. Με νοιαζει να εχει καλες υπηρεσιες!
αρχικά πάρε τηλ να δεισ αν θα είναι γραφείο και να ρωτήσεισ αν ισχύουν οι φοοτο...... Πολυ καλη για να ειναι αληθινη .
Εχε στο νου σου πως ειναι καλημενο το πρωσοπο
αν βρεις κατι ενδιαφερων ενημερωσε με, αν βρω θα ενημερωσω κ γω.σαν το βυζι της ντορας οχι...δυστηχως...σε αναζητηση ειμαι και εγω... ;) ;) ;)
και μενα η δεύτερη 100 για 1μισι ωρα μου είπε.αλλα βλέπω πολλά αποτρεπτικά σχόλια....στις αλλες δεν πήρα ακόμα/
εφυγε για αγγλια φιλε...μονιμα απ οσο ξερω...πανε οι βυζαρες αυτες παει και το πολυ καλο service.παμε για αλλο στανταρακι πλεον...
εχω πηξει στα στουντιο, θελω να δοκιμασω κ κατι διαφορετικο. Στο χωρο μου η της! Ευχαριστω παντωςΓιατί δεν πας στην Σαμπρίνα στην Αντιοχείας στη Νέα Φιλαδέλφεια?50 ευρώ και βυζάρες και κωλάρα και διάθεση.Βέβαια δεν κάνει επισκέψεις.Είναι σε στούντιο αλλά νομίζω πιο ευχαριστημένος θα φύγεις.
Δεν ηταν οι βυζαρες της αλλα η αντοχη της.....εβαζε τεταρτη στην πιπα και σε ετρεχε με 100 χιλιομετρα για μια ωρα.......μου τον ξεκανε....εφυγε για αγγλια φιλε...μονιμα απ οσο ξερω...πανε οι βυζαρες αυτες παει και το πολυ καλο service.παμε για αλλο στανταρακι πλεον...
φιλαρακι νομιζω πως δεν εχουν γραφτει τα καλυτερα για τη συγκεκριμενη. Καποιος παλιοτερος ας κατατοπισει λιγο καλυτερα......καλησπέρα συναγωνιστές,
μιας και είμαι λίγο άσχετος στο θέμα call girl και επειδή έχω και γενέθλεια σύντομα θέλω να μου πείτε κάποια οικονομική (πολύ) πρόταση πέρα από αυτήν: αν αξίζει κάτι φυσικά αλλιώς να μου προτείνετε κάτι σε στούντιο...
καλησπέρα συναγωνιστές,
μιας και είμαι λίγο άσχετος στο θέμα call girl και επειδή έχω και γενέθλεια σύντομα θέλω να μου πείτε κάποια οικονομική (πολύ) πρόταση πέρα από αυτήν: αν αξίζει κάτι φυσικά αλλιώς να μου προτείνετε κάτι σε στούντιο...