Της εχω στειλει αιτημα φιλιας αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα .γνωριζει κανεις αμα ειναι καποια γνωστη και ποσα ζηταει?
Κύριοι, ο κασκαντέρ είναι εδώ και σας ενημερώνει!
Κατ' αρχήν κι εγώ της είχα στείλει αίτημα φιλίας και δεν μου απάντησε, όταν όμως της έστειλα μήνυμα και της ζήτησα τηλέφωνο, μου το έδωσε αμέσως!
Είναι 47 ετών, πρόσωπο κάπως σπασμένο/σιτεμένο, αλλά συμπαθητικό και δείχνει ότι...το πάει το γράμμα, τυπική ρωσόφατσα! Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της, σφιχτό, γυμνασμένο. Στήθος (το αναφέρω ξεχωριστά γιατί ξέρω ότι πολλοί θέλουν να μάθουν αυτό πρώτα...) δυάρι, όχι πολύ μεγάλο, αλλά με...καυλόρωγα, ευχαριστιέσαι δηλαδή να ασχολείσαι! Ανάστημα μέτριο, γύρω στο ένα εξηντατρία, ένα εξηνταπέντε, κάτι τέτοιο.
Επειδή όμως αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η συνολική παρουσία, το αν λες "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει" με την πρώτη ματιά, πρέπει να πω ότι τις δικές μου "εξετάσεις" σε αυτό τις πέρασε εύκολα, γιατί έχει κάτι το τσαχπινογαργαλιάρικο και με έκανε να θέλω να τη βάλω κάτω επί τόπου! Αλήθεια σας το λέω, με έκανε τούρμπο με τη μία! Και αυτό κάθε άλλο παρά μου συμβαίνει με όλες! Ειδικά αν είναι κομοδίνα...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΙΠΙΝΙΑ, ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΛΠ., ΜΑΚΡΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΦ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣ0ΥΜΕ ΑΥΤΟ.
Τώρα από υπηρεσίες, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, στέναξε το κρεβάτι, πέρασα υπερφανταστικά! Κανένας φραγμός και περιορισμός! Διευκρινίζω (επειδή ξέρω ότι και γι' αυτό πολλοί ανυπομονούν να μάθουν...) ότι δεν ζήτησα πίσω πόρτα και δεν ξέρω αν τη δίνει. Κατά τα άλλα όμως, στο θέμα της συμμετοχής με άριστα το 10 παίρνει 100! Ίσως γιατί ταίριαξε πάρα πολύ η χημεία μας! Και φάνηκε να της άρεσε κι εκείνης, να ήταν αμοιβαίο το ταίριασμα - και αν πια προσποιείται τόσο καλά, παίρνει όσκαρ...
Αν είναι GFE ή PSE; Τα πάντα είναι, πάντως εγώ που είμαι GFEάκιας, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, ούτε με τη γκόμενά σου περνάς τόσο καλά και με τόσο πάθος!
Και όλα αυτά με ένα πενηντάρικο για μια ώρα! Η οποία όμως δεν φτάνει σε καμιά περίπτωση για να τη χορτάσεις, που σημαίνει ότι η άλλη φορά θα είναι δίωρο.
Και να συμπληρώσω ότι είναι ευχάριστη, καθαρή, χαμογελαστή, πρόσχαρη!
Πιστεύω, έτσι όπως την έκοψα, ότι παρόλο που είναι αποφασισμένη να κάνει αυτή τη δουλειά, έχει έναν ερασιτεχνισμό και επηρεάζεται από τον τρόπο που της φέρεσαι και από το αν της αρέσεις, επομένως, ισχύει απόλυτα το γνωστό ρητό του...προέδρου "αυτά για τη δική μου εμπειρία που δεν σημαίνει ότι η δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη"!
ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ PM, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ.
Ελπίζω να βοήθησα. Όπως ελπίζω να μείνει έτσι η Αναστασία, όπως τη γνώρισα. Γιατί σίγουρα θα υπάρξει και επόμενη φορά.