Είμαι μαλάκας και κατά Ε100 φτωχότερος ΑΛΛΑ φταίτε και εσείς σύντεκνοι.
Αφού έχω κάνει το διάβασμά μου, αποφασίζω και κανονίζω με την
. πρόγραμμα στα Ε100 που περιλάμβανε
ξεσκούφωτη και
εκτόνωση στην ώρα και όλα τα άλλα εξτρά. έρχεται στο Λακομπα 45’ αργότερα.
Ελληνίδα. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες και σε ερώτησή μου δικαιολογήθηκε ότι δεν θέλει να την δει κανένας ξώφαλτσα και έχει πρόβλημα, καθότι δουλεύει και σε μια εταιρεία. Φανταστείτε την κοπέλα της φωτογραφίας επί 1,5-2 φορές, οπότε σώμα με αρκετά πιασίματα και αδιάφορο και συνηθισμένο πρόσωπο. Εδώ θα σχολιάσετε και γιατί δεν την έστειλα κατευθείαν
, ότι χαλάω την πιάτσα
, και τα τοιαύτα, θα σας απαντήσω όμως παρακάτω.
Κουβεντούλα αδιάφορη περί ανέμων και υδάτων για κάνα 5λεπτο και ξεκινάμε.
καλή με καλή περιποίηση της περιοχής, φιλιά παντού και επί το έργο όχι κάτι ιδιαίτερο. Λόγω σωματότυπου ζήτησε να είναι από κάτω. Αφού τελειώσαμε, ντουζάκι, με ρώτησε εάν ήθελα κάτι από τα εξτρά, της αρνήθηκα ευγενικά. Σε 30’ έφυγε μάγκες. Όχι ότι με χάλασε!!!
Στις απορίες σας, απαντάω α) λόγω χρονικού περιορισμού, β)γιατί ήθελα να δοκιμάσω, γ) ως νέος με ανεξάρτητες δ) λόγω μαλακοκαβλίασης και ε) λόγω ζέστης. Σας κάλυψα?
Τώρα ακούστε και μένα. Εάν πρέπει να διαβάσω 1687 σελίδες στις ανεξάρτητες call girls, 250 στα αματουρια ανεξάρτητες, 340 ανεξάρτητες call girls αθήνα, 110 θέματα στα call girls, έχω ξεκαυλώσει. Δεν θέλω να πάρω διδακτορικό στην ιστοσελίδα για να πηδήξω!!! Γιαυτό και καταφεύγω σε στούντιο, όπου εάν θέλω να πάω στο τάδε, πάω στην ιστοσελίδα του, βλέπω ποια δουλεύει και διαβάζω κριτικές για την συγκεκριμένη. Στις ανεξάρτητες ποστάρουμε το λινκ από την ιστοσελίδα και αρχίζουμε και ρωτάμε. Και εάν υπάρχει κάποιος σύντεκνος να σου πεί μια κουβέντα καλώς. Αν όχι σε παραπέμπουνε σε ατελείωτο διάβασμα και ψάξιμο. Είμαι λάθος?
Φιλικά