giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
απότι έμαθα μετά άφρισε με τον Γέοπα...
Aχαχαχαχαχαχα
Καλημέρα ξάδερφε ;)
απότι έμαθα μετά άφρισε με τον Γέοπα...
κανε quote ρε....νομιζα οτι εγραφες οτι εγραφα
έχω πάρει Ρεμπέκα από αυτό το γραφείο και οι φώτος ήταν αληθινές. καλούτσικη ήταν. 100+20+20....Για www.adoos.gr/post/21000569/iifrac14iplusmnifrac12iiplusmn]αυτό εδώ[/url], που μου γυάλισε πολύ, έχει κανείς άποψη;
Φαίνεται να είναι από γραφείο με πολλές παρόμοιες αγγελίες (π.χ. www.adoos.gr/post/21000537/iiraquoisup1iisup1iplusmn_iiquest]αυτή[/url], www.adoos.gr/post/21016044/iiexclimicroifrac14iimicroiordmiplusmn]αυτή[/url] και www.adoos.gr/post/21016025/iiraquoimicroifrac34iplusmnifrac12iacuteiiplusmn]αυτή[/url] - βέβαια Αλίσια και Ρεμπέκα έχουν ίδιο τηλεφωνο και φωτογραφίες ).
Ξέρει τουλάχιστον κανείς αν οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;...
EDIT: Συναγωνιστής -εν αγνοία του- "απάντησε" www.bourdela.com/forum/index.php?topic=175.msg2968631#msg2968631]εδώ[/url] (όπου και το "σωστό" thread για την υποβολή της ερώτησής μου). Αποθαρρυντικό...
και μια και γνωριζεις τι τιμολογιακη πολιτικη εχει η κορασιδα? ;)Παρε την απο πανω σου,κρα κανει για πελατη σημερα
και μια και γνωριζεις τι τιμολογιακη πολιτικη εχει η κορασιδα? ;)
120 οχι αναλ και ολα τα υπολοιπα συν δευτερη φορα.Θα πηγαινα αλλα στην Καραισκακη δεν παταωκαι μια και γνωριζεις τι τιμολογιακη πολιτικη εχει η κορασιδα? ;)
120 οχι αναλ και ολα τα υπολοιπα συν δευτερη φορα.Θα πηγαινα αλλα στην Καραισκακη δεν παταω
Ναι,Ξενοδοχειο εννοειται και μονο για 10 μερεςεχει δικο της χωρο?
Ενημέρωση για το 69....1331 :
Α.Ζητάω την Σουζάνα μου κλείνει RV έπειτα από 2ωρο. Μέ παίρνει πίσω στην 1,5 ώρα η τηλετσατσα ότι ο πελάτης θα κρατήσει παραπάνω την κοπέλα, και μπορεί αντ'αυτής να μου στείλει ρωσιδάκη κοντοπούτανο, ξανθό, πολύ κεφάτο !
Συμφωνώ και σε 20 λεπτά κτυπάει το κουδουνί του σπιτιού. Πράγματι τρελλό κοντοπούτανο, ψόφησα στα γέλια μαζί του και το γαμησι το ίδιο τρελλό! το κυνηγούσα γύρω γύρω στο σπίτι και όπου το πετύχενα ξεσκιζόμασταν, ακόμη και στο μπαλκόνι γαμηθήκαμε
Τελίκα την κράτησα και 2η ώρα
Β.Η β φορά απο τον εν λόγω γραφείο απογοήτευση.
Ζητάω πάλι την Σ...., η τηλετσατσα βάζει πάλι την κασσέτα(δεν γαμιέται λέω, εξάλλου όμορφά πέρασα την τελευταία φορά)......
Οκ της λέω στείλε κάτι καλό, αν στείλεις μούφα δεν θα δώσω ούτε το δεκαρικάκι του γονδολιέρη.
Και στέλνει αλβανάκι ξυνό μέτριο βαρετό, του αγυρίστου.
Μέγα μαλακία που δεν την έστειλα κατ΄ευθείαν.
Με 2 λόγια .....φωτογραφίες fake, συννενόηση ....σου στέλνει ότι θέλει, (μου κάτσε μια καλούτσικη αλλά προφανως και δεν είναι ο κανόνας), δεν αξίζει η "επένδυση" με το συγκεκριμένο γραφείο.
Πρίν απο λίγο τηλεφώνησα πάλι για να μου στείλει ντουέτο (καθημερίνη γαρ σκέφτηκα).....
Θεές θα σου στείλω μου λέει..... Ναι αλλά τι, ποιές? ρωτάω.....
Να μην αγχώνεσαι τις καλύτερες ....λέει και ξαναβάζει την κασσέτα .
Καλά αν χρειαστώ τελίκα θα σου ξανατηλεφωνήσω, και το κλείνω.
Προς γνώση και συμόρφωση περί του 69894xxx1331
Λεω να την δοκιμασω μεσα στην εβδομαδα
120 + 40 πρωκτικο
Εχει γραφτει κατι γι'αυτην στο παρελθον?
Ειναι πραγματι ελληνιδα οπως λεει?
Στο τηλεφωνο που μου εδωσε δεν απαντα η ιδια.
Ξερει μηπως κανεις αν αξιζει η οχι?
Ευχαριστω
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,
Αν και πρώτο post θα ζητήσω αμέσως την βοήθεια σας....
Ξέρει κάποιος τρόπο επικοινωνίας με την δεσποινίδα HELENA ????
Ευχαριστώ κύριοι!!!