τελικα ξερουμε κατι για τουτιν εδο τιν ξεβρακοκεφαλι?
πέρα του ότι είναι μπάζο ;
τελικα ξερουμε κατι για τουτιν εδο τιν ξεβρακοκεφαλι?
παλληκαρι μου ειναι και στα κυβικα σου....ορμα......εχει γραψει καποιος κριτικη....ψιλοξεπετα,και απο γραφειο με 100 +++++++++++,οσο παει....τελικα ξερουμε κατι για τουτιν εδο τιν ξεβρακοκεφαλι?
αλλη μαλλον εννοει...αυτη που λεει εχει προφιλ στο fb αλλα δεν θυμαμαι το πως,το εχει αρκετες σελιδες πισωφίλε διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω για μερικούς που την "πάτησαν" με την εν λόγω και ακόμα τρέχουν... μετά ξανά σκέψου το
[size=10pt]Παλαιό αίμα το 2005 ήταν 33χ &... ίδια κιλά
για να δεις ποσο υστερικος γινεσαι,τα bold δεν τα εβαλα ΜΟΝΟ την Αλβανιδα,το εβαλα στο Τζενη Αλβανιδα,και αυτο για να υποδειξω για ποια Τζενη μιλαμε μιας και υπαρχουν 2.
Η εθνικοτητα καποιου δεν ειναι ντροπη.(μαθε πρωτα πριν ανοιξεις το στοματακι σου)
δευτερον εσυ μπορει να μην ειδες τιποτα στην Τζενη την Αλβανιδα(ειπαμε υπαρχουν 2 μην αρχισεις παλι)αλλα αν ψαξεις πισω θα δεις αλλες υστεριες απο διαφορα ατομα για το αν ειναι η οχι καθαρη και οτι καποιοι κολλησανε ερπη στο πουλι τους απο αυτην κ.α χαριτωμενα...βεβαια αυτα τωρα ξεχασμενα περασμενα....επιλεκτικη μνημη αδελφια,επιλεκτικη μνημη....αλλα στο βωμο του χρηματος φυσικα θα εχουν γνωμη και οι υποκινητες!!
πολυ καλημερα σας
Δωροθεα και..και...και... αυτη ειναι[size=10pt]Παλαιό αίμα το 2005 ήταν 33χ &... ίδια κιλά
Neraida , Sagini33, Margarita33 μερικά από τα ονόματα που χρησιμοποιούσε στο singles gr [/size]
Δωροθεα και..και...και... αυτη ειναι
ναι ναι να προσεχεις....να ακους αυτα που σου λενε οι νταβα......εεε συγγνωμη...οι συναγωνιστες ηθελα να πω!
επισης μπορεις να πας μερικες δεκαδες ισως και εκατονταδες σελιδες πιο πισω και να δεις οτι και η Τζενη η Αλβανιδα ειχε κατι περιεργιες αρρρωστιες,αλλα ξεχασα τωρα την εχουν κανει Θεα,αρα προχωρα αφοβα....ετσι για να μην ξεχναμε γιατι πολλοι απο εδω εχετε επιλεκτικη μνημη!!!!
Εξαρταται τι εχεις συνηθησει να πηδας και αν εχεις μεγαλη γκαμα..........Με 80-90 ευρω για 2 ωρες και βαλε!!!! για μενα δεν ηταν καθολου ασχημα,χωρις καμμια βιασυνη,χωρις αρνησεις και σε στυλ εχεις βγει ραντεβου με μια γκομενα για να γαμηθητε,και στα 4 ειναι αρκετα καλη η θεαη συγκεκριμένη με 90Ε-100Ε φουλ 1,5 ώρες δε θεωρείτε vfm ?
οι κριτικές των σναθλητών που είναι αναρτημένες περισσότερο απομακρύνουν παρά παροτρύνουν
αγαπητε tesla,(ηλεκτρολογος,μηχανικος δεν ηταν αυτος??)μεταξύ εμένα που έχω πάει με 5 κοπέλες περίπου , και του alpula που είναι παλιός στα κόλπα και τον ξέρουν και οι πέτρες ας βγάλουν το συμπέρασμα μόνοι τους για το ποιος είναι νταβατζής εδω μέσα. Δε βρίσκω τυχαίο πάντως εγώ ότι 3-4 άσχετοι κολλήσαμε από την Αννα33 βλενόρροια, και ξαφνικά μετά βγήκαν όλες οι καλές κριτικές για αυτήν για να την εκθειάσουν και να μετριάσουν τη ζημιά που έγινε στην πελατεία της...οπότε αν είναι alpula να συνεχίσεις να με αποκαλείς νταβατζή (γιατί είμαι από αυτους που κόλλησαν και το ανέφερα) , τότε α)να σου στείλω το λογαριασμό των εξετάσεων και των φαρμάκων που παίρνω γιατί προσωπικά ακόμα ταλαιπωρούμαι, και β) την επομενη φορά δε γράφουμε κανένας τίποτα και ας φάτε τα μούτρα σας.Γιατί όσο ασχολούμαστε από ότι βλέπω τόσο το μπελά μας βρίσκουμε κ από πάνω...
By the way, πως κάποιος ακόμα θέλει να πάει με τη γκόμενα που μαζί με το φίλο της έβγαλαν φόρα παρτίδα σε άλλο φορουμ, ονόματα και τηλέφωνα των πελατών της, ακόμα δεν το καταλαβαίνω.Επιβραβεύονται τέτοιες συμπεριφορές εδώ...; Μπράβο σας τότε...
Επίσκεψη χθες με τη Gina κάπου στην Ηλιούπολη. Λίγο χύμα γκομενάκι από Ουγγαρία (νομίζω από την προφορά ισχύει η καταγωγή) που στην χώρα της κάνει ταινίες πορνό. Για τους λάτρεις των αδύνατων και ψηλών κορμιών (1,75+) μια χαρά. Με ένα κατοστάρικο κάνει τα πάντα από όλες τις τρύπες. Το γαμήσι λόγω ηλικίας κυρίως (22 ετών) δε με ξετρέλανε μιας και ήταν λίγο περίεργη η προφορά της. Είναι αρκετά ομιλητική και καλύτερα να μιλούσε λιγότερο. Της χρειάζονται χιλιόμετρα και το καλό είναι γουστάρει να γαμιέται, Καλή περίπτωση καλά γαμήσια...
μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βρω την Estella???