giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Πηρε τα @@ μου ομως. ( μεταφορικα )
Φακελωμα μας ελειπε
Και γω την έκοψα απο τότε που ανέβασε το κασέ της ;)
Πηρε τα @@ μου ομως. ( μεταφορικα )
Φακελωμα μας ελειπε
ε πως λεφτα υπαρχουν. εχουμε πνιγει στο χρημα δε ξερουμε τι να πρωτοκανουμε.
εγω, εαν κοψουν και αλλο τα επιδοματα παραιτουμαι > > >Εσύ ξέρεις τι να κάνεις
παιδια μολις ελαβα πμ με αυτο το μυνημα οποτε ισως εχω κανει λαθος στο ποστ με το λινκ που εδωσα για την λινα οποτε ζηταω συγνωμη για την παραπληροφορηση και απο την λινα.
αλλα για το θεμα ευκαιρια και το υπερβολικο κοστος επιμενω
Η Τζετλίνα επέστρεψε και δουλεύει κανονικά .Μίλησα πριν από λίγο μαζί της για να κανονίσουμε ραντεβού. Μου ζήτησε όμως 160 για μία ώρα ενώ πριν από ένα χρόνο περίπου μου έπαιρνε 100 για δύο ώρες. Περνούσα πάντα πολύ καλά μαζί της αλλά 160 για μία ώρα είναι πολλά κατά τη γνώμη μου οπότε δεν....
θα ηθελα καποιος να με ενημερωσει αν η izabella30 στην τιμη που χρεωνει περιλαμβανονται 2 ....διοτι δεν νομιζω πως αξιζει για ενα οσο καλη και αν ειναι η συμπεριφορα της λογω.... κρισης και ηλικιας...αλλα επειδη η εμφανιση της 'πληθωρικη σε ολα της' ειναι αυτο που μου αρεσει θα το ξανασκευτω να τα δωσω ..βασικο ομως τα 2
Επειδη βλεπουν ειδησεις ανεβασανε τις τιμες.Ξερουν οτι σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει δουλεια ουτε για δειγμα και μαζευουν οσα περισσοτερα μπορουν για τις δυσκολες μερεςΠάει και η Τζετλίνα, ανέβασε τον αμανέ και η Τζένη η Αλβανίδα... Τι έχει γίνει ρε παιδιά? Αυτές ειδήσεις δεν βλέπουν?
Έχω καιρό να ασχοληθώ με την Αντζελα. Λες να το ανέβασε και αυτή?
Σηκώνει πολύ παζάρι.Πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έρχεται με 100 την ώρα.Αυτό βέβαια έγινε μετά και από την πίεση συναγωνιστή που της έκανε και αυτός παζάρια.Πάντως ούτε με 100 την ώρα πάω.100 για δύο ώρες.Επειδη βλεπουν ειδησεις ανεβασανε τις τιμες.Ξερουν οτι σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει δουλεια ουτε για δειγμα και μαζευουν οσα περισσοτερα μπορουν για τις δυσκολες μερες
Ρουμανα 28 ετών οπως μου δήλωσε.80 ευρω την ώρα +20 τα διαφορά εξτρα(owc,extra ball)+30 κωλο.Μιλάει μόνο ρουμάνικα. Φατσα μέτρια (ασχημα δόντια με μαύρα σημαδάκια), κωλαράκι σχετικά σφυχό, βυζος μαραμένος.Στα του σερβις πηρα το απλό..φαινόταν οτι πετάω τα λεφτάκια μου..πολύ μέτρια πράγματα που με 15 ευρο στα δίνουν απλόχερα στο μεταξουργείο.Επίσης η κοπέλα έκανε καμια ωρα να ερθει (το είχα φανταστεί και ημουν προετοιμασμένος). clow?? Πεταμένα φράγκα..
Ρουμανα 28 ετών οπως μου δήλωσε.80 ευρω την ώρα +20 τα διαφορά εξτρα(owc,extra ball)+30 κωλο.Μιλάει μόνο ρουμάνικα. Φατσα μέτρια (ασχημα δόντια με μαύρα σημαδάκια), κωλαράκι σχετικά σφυχό, βυζος μαραμένος.Στα του σερβις πηρα το απλό..φαινόταν οτι πετάω τα λεφτάκια μου..πολύ μέτρια πράγματα που με 15 ευρο στα δίνουν απλόχερα στο μεταξουργείο.Επίσης η κοπέλα έκανε καμια ωρα να ερθει (το είχα φανταστεί και ημουν προετοιμασμένος). clow?? Πεταμένα φράγκα..
Καλησπερα αδερφια...........Ρε μαγκες αυτη η καργιολα που βαζει αγγελιες "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΕΩΔΟΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ — Γαργαλιάνοι" την εχει δη ποτε κανεις?Μηπως ειναι καποιοσ ο οποιος μαζευη 50€ και μας δουλευη?Γιατι ετσι λεη, στειλε μου 50€ και θα σε παρω τηλεφωνο.,..Ξερει καποιοσ κατι?
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να πατάμε το κουμπί Flag as Scam ή το αντίστοιχο που έχει κάθε site αγγελιών γνωριμιών...επίσης να χρησιμοποιείς το ,πιάνει κατά 90% τις μούφες!Ρε την καργιολα..........Δεν τα εστειλα αν και ημουν στο τσακ, γιατι με ειχε φταξει, αλλα μηπως πρεπει να την κραζουμε οπου την πετυχενουμε?Γιατι ολο και καποιοσ θα την πατηση, και ειναι κριμα αυτη την εποχη για σπονσορες...........
παλια εβαζε αγγελια σαν σοφια απο βιλλια.οταν θα τις τα στειλεις θα σου πει οτι δεν μπορει να βρεθητε αθηνα αλλα να πατε καπου αλλου.μετα θα τιε πεις ξερω γω παμε στο ναυπλιο.θα δεχτει και θα σου επι οτι εχει δουλειες τωρα και να πατε πιο μετα.και αν πατε παρε με κι εμενα να κανουμε παρτουζαΡε την καργιολα..........Δεν τα εστειλα αν και ημουν στο τσακ, γιατι με ειχε φταξει, αλλα μηπως πρεπει να την κραζουμε οπου την πετυχενουμε?Γιατι ολο και καποιοσ θα την πατηση, και ειναι κριμα αυτη την εποχη για σπονσορες...........