Με Κ γραφεται οχι με γκ !!!Αχα!!
Από το Βαγγέλη βγαίνει το Κέλλυ;![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Με Κ γραφεται οχι με γκ !!!Αχα!!
Από το Βαγγέλη βγαίνει το Κέλλυ;![]()
Καλα για μην μεστις ερωτησεις !!!
ειναι η ΚΕΛΛΥ στο Φυλης 104 !!!
![]()
![]()
![]()
Ανδρες Αθηναιοι θα κατεβω Αθηνα το ΣΚ και προσπαθω να επιλεξω. Ειμαι μεταξυ Εβιτας, Ελλης και Ελενα-Βιβη.Σκεφτομαι και λιγο τη Μαιρη. Σημειωτεον δεν εχω δοκιμασει καμια μονο οτι διαβαζω. Μπορει κανεις να βοηθησει? Λεω να κανω ενα excellaki με τα υπερ και τα κατα της καθε περιπτωσης επειδη βαριεμαι ομως μηπως το χει κανεις ετοιμο να μου το στειλει?
Ανδρες Αθηναιοι θα κατεβω Αθηνα το ΣΚ και προσπαθω να επιλεξω. Ειμαι μεταξυ Εβιτας, Ελλης και Ελενα-Βιβη.Σκεφτομαι και λιγο τη Μαιρη. Σημειωτεον δεν εχω δοκιμασει καμια μονο οτι διαβαζω. Μπορει κανεις να βοηθησει? Λεω να κανω ενα excellaki με τα υπερ και τα κατα της καθε περιπτωσης επειδη βαριεμαι ομως μηπως το χει κανεις ετοιμο να μου το στειλει?
Αυτή που έβαλες είναι η Τζένη ή Τζενάρα...Μιλφοειδές που έχει εγκαταλείψει (ή μπορεί και να παίζει σε πολύ κλειστό κύκλο δε ξέρω). Η Αλβανίδα είναι νομίζω Τζένη στα 4 (με λατινικούς χαρακτήρες)Δεν ειναι η γνωστη Τζενη Αλβανιδα ετσι?
καλησπερα.
εχει καποιος τα νουμερο της αννα33 & της ευα38..?
οποιος μπορει ας μου στειλει σε ενα μηνυμα.
πολύ καμουφλαρισμένη τη βλέπω...
της ευας38 πρεπει να το βρηκα..αν τελεινει σε *016.της αννα33 ακομα δε μου εχει στειλει καποιος..
Στην τιμή ευκαιρία των 300 ευρώ/ώρα (full)
Στην τιμή ευκαιρία των 300 ευρώ/ώρα (full)
πρωτον...Στην τιμή ευκαιρία των 300 ευρώ/ώρα (full)