costaspireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο αυτές όχι απο αυτόν ναι
Μακριά ;)
otan les makria? thes na me enimeroseis ligo giati skeftomai sobara na paro mia...
Μακριά ;)
100 για μια ωρα φουλ εκτος πισω πορταςποσο κοστισε και τι περιελαμβανε ;
100 για μια ωρα φουλ εκτος πισω πορτας
ρωσιδάκι δεν το λες...
αλβανακι κ αυτη?
Σπιτισπιτι ηρθε η χοτελι?
δεν κοιταξα μονο τους τιτλους αλλα τα διαβασα και δεινω βαση σε καποιες λεπτομεριες που επιδη την εχω πατησει εχουν σημασια για μενα πχ. δεν κοιταζε ρολοι- σωστα ντυμενη(μου εχει ερθει γκομενα με ντυσιμο αισχος και ασε που μεχρι να βγαλει το παντελονι μου ειχε φαει 1 τεταρτο κ σε ουδεμια περιπτωση σεξυ σαν ντυσιμο)-υπομονετικη καλη διαθεση-συναγωνιστης λεει οτι εκατσε και παραπανω-τιμιο αισθανεσε ανετα μαζι τη κ πανω απολα λενε καθαρη.Μέσος όρος βαθμολογίας από: 5 χρήστη/-ες 5.1
Και οι 4 από τους 5 Τίτλους κριτικών :
- Μπα δεν θα (ξανα)πάρω
- Σχετικα καλά
- Σχετικά καλή περίπτωση
- ΦΟΛΑΑΑΑ
Που τις είδες τις σχετικά καλές κριτικές
2 αντεξα να κανω,πιστευω θα με αφηνε κ τριτη!2 εκτονώσεις είναι μέσα στα 100 ?
Μακριά ;)
Μου είπε μόνο Νότια δουλεύει...Αθήνα κέντρο και Βόρεια δεν ανεβαίνει...τι να πω...
Μου είπε μόνο Νότια δουλεύει...Αθήνα κέντρο και Βόρεια δεν ανεβαίνει...τι να πω...
Δυστυχώς είχα κολλήσει σε αυτήν την επιλογή και τώρα που δεν γίνεται η δουλειά δεν έχω εναλλακτική επιλογή...
Εκτός και αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι στα αντίστοιχα οικονομικά δεδομένα...
re paidia, gia tin afroditi21 k tin julienne exeis kaneis tilefona?
εδω γραφουμε ΜΟΝΟ ελληνικα.........re paidia, gia tin afroditi21 k tin julienne exeis kaneis tilefona?
εδω γραφουμε ΜΟΝΟ ελληνικα.........
file sorry alla eimai grafeio k douleuoume mono me eksoteriko k to pc mou den exei elliniko pliktrologio
ενταξει αλλα εδω γραφουμε μονο στα ελληνικαfile sorry alla eimai grafeio k douleuoume mono me eksoteriko k to pc mou den exei elliniko pliktrologio