Λογία_Πόρνη
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Milfaki σε καλη κατασταση.Ποσα αν επιτρέπεται?Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται?
Milfaki σε καλη κατασταση.Ποσα αν επιτρέπεται?Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται?
Δεν άρχισες καλά.Δηλ ενα τον επαιρνε μονο απο τον κωλο θα δινατε 30 ευρω?
Δηλαδη αυτη τη στιγμη εσυ γαμας και εγω δουλευω σαν μαλακας;Πουτανα κοινωνιαΗ γκομενα ειναι εδω!ειναι μιλφ ψιλονταρνανε κανει ντους και σας λεω επιδοσεις συντομα......
Γλυκιε μου δεν μου αρεσουν τα αγορακια.Προτιμω τα κοριτσακια.Τωρα αν απο την ταχυτητα της πληκτρολογησης αντι για εαν εγραψα ενα ε γραψε λαθος!Δεν άρχισες καλά.
Εχεις ήδη ένα typo (ενα αντί για αν) και ο συλλογισμός σου είναι σόφισμα. Ασε τον προσδιορισμό Λόγια καλύτερα και πές μας για τα υπόλοιπα γλυκιά μου.
Δηλαδη αυτη τη στιγμη εσυ γαμας και εγω δουλευω σαν μαλακας;Πουτανα κοινωνια
φιλε γραφειο ειναι και οχι τωρα πολυ καιρο εσυ τι φανταζοσουν οτι 4 κοριτσια που δουλευουν μαζι ειναι " φιλες". ακομα και τους λογαριασμους τους εδω καποιος θα τους διαχειριζεται δεν μιλανε αυτεςβλεπω εδω μια χρηστρια ελλη25 με φωτο και στελνω μην. στελνει τηλ. παιρνω. σηκωνει αντρας :o φωνη, γνωστη.
ειναι 4 κοπελες μου λεει. η ευα22, η ζουλιεν η πεννυ και τωρα προστεθηκε και η ελλη τις ξερετε, λέει?
τις ξερω, απαντω. τις εχω ξε-κολιασει/μουνιασει πολλακις. εσυ τι ρολο παριστανεις? ΄πανε τοσο καλα οι δουλεις που βαλαν και γραμματεά?
ασε που η τζουλη πλαφοναρισε - προς τα επανω την τιμη 150 πλεον αντι 120.
ειμαι ενα βημα απο το να μην ξαναπηδηξω καμμία τους. αφενος τις ψηλοβαρεθηκα αφετερου χωρις την ''προσωπικη'' επικοινωνια το πραγμα γινεται πλεον φαση ''Αρούλη'' και δεν γουσταρω.
Είσαι γυναίκα ή άντρας?Γλυκιε μου δεν μου αρεσουν τα αγορακια.Προτιμω τα κοριτσακια.Τωρα αν απο την ταχυτητα της πληκτρολογησης αντι για εαν εγραψα ενα ε γραψε λαθος!
φιλε γραφειο ειναι και οχι τωρα πολυ καιρο εσυ τι φανταζοσουν οτι 4 κοριτσια που δουλευουν μαζι ειναι " φιλες". ακομα και τους λογαριασμους τους εδω καποιος θα τους διαχειριζεται δεν μιλανε αυτες
αν ειχε και καμμια αληθινη φωτο καλα θα ηταν
μιλαγες με μηνυματα φανταζομαι εννοειςεγω μεγαλε μεχρι προτινος μιλαγα με καθε μια ξεχωριστα και ετσι κανονιζα. το νεο συστημα δεν μπου παει.
Λοιπον η κοπελα μολις εφυγε!34αρα αθλητρια,πρωην στριπτιτζου,πολυ σφιχτη,για μιλφακιδες μονο !τσιμπουκι καλο,γαμησι πολυ καλο,στα 4 με τη κωλαρα και τις πλαταρες ειναι ολα τα λεφτα!η αναλογια τιμης/αποδοσης/εμφανισης ειναι εξαιρετικη.....
μιλαγες με μηνυματα φανταζομαι εννοεις
ευγε,γιατι το μυστρι το πυλοφορι κανει τους αντρες ;)Λοιπον η κοπελα μολις εφυγε!34αρα αθλητρια,πρωην στριπτιτζου,πολυ σφιχτη,για μιλφακιδες μονο !τσιμπουκι καλο,γαμησι πολυ καλο,στα 4 με τη κωλαρα και τις πλαταρες ειναι ολα τα λεφτα!η αναλογια τιμης/αποδοσης/εμφανισης ειναι εξαιρετικη.....
Λοιπον η κοπελα μολις εφυγε!34αρα αθλητρια,πρωην στριπτιτζου,πολυ σφιχτη,για μιλφακιδες μονο !τσιμπουκι καλο,γαμησι πολυ καλο,στα 4 με τη κωλαρα και τις πλαταρες ειναι ολα τα λεφτα!η αναλογια τιμης/αποδοσης/εμφανισης ειναι εξαιρετικη.....
τοτε πασο.. παντως τωρα γνωριζω οτι λειτουργουν ετσι σαν γραφειο αρκετο καιρο γιατι εχω ξενερωσει κι εγω.οχι βεβαια. κανονικα.
Γι αυτο ακριβως το λογο ειναι εδω το φορουμ...φίλε,μάλλον περισσότερο σε ενδιέφερε να γράψεις κριτική στο σάιτ παρά να γαμήσεις...
μπορει καποιος να μου στειλει το τηλ της αλεξανδρας.gr διοτι θα ειμαι αθηνα αυτες τις μερες και θελω να την δω....ευχαριστω εκ των προταιρων...