tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Eιναι κανεις εδω μεσα που προμοταρει κοτες;
εχω κάτι σε γαλοπούλα .. κάνει
200 ειναι καλα οχι 300 που ζηταγε!!μυρίζομαι διακοσάρα...
Εξαρταται αν γουσταρεις πολυ και μπορεις να τα δωσεις...αλλοιως "αντε γεια"200 ειναι καλα οχι 300 που ζηταγε!!
Να συμπληρώσω κι εγώ ο ταπεινός....όχι μόνο δεν έχει αναδουλειές αλλά επιλέγει τα ραντεβού της! Μου έγινε το πέος πύραυλος μέχρι να κλείσω μαζί της (νά'ναι καλά ο Τυρολέζος ;)), αλλά μετά μου τον επέστρεψε κομμάτια!!! Είχα να νιώσω τέτοιο πόνο στο καβλί μου, πάνω από 20 έτη! Τότε που σταματούσα μόνο για κατούρημα!!!!
Αξίζει κάθε σεντ της αμοιβής της. Κι αν είσαι καθαρός και τρυφερός μαζί της..την έβαψες!
Μεχρι 200 ναι τα δινω!Ουτε ενα παραπανωΕξαρταται αν γουσταρεις πολυ και μπορεις να τα δωσεις...αλλοιως "αντε γεια"
Μεχρι 200 ναι τα δινω!Ουτε ενα παραπανω
Ρωτάς τώρα να σου εξηγήσουν, με ορθολογιστικό τρόπο, τη μαλακία του εγκεφάλου? Ευκολότερα κατανοείς γυναίκα παρά αυτό!Αυτές οι αγγελίες σε τι αποσκοπούν;
Έχει χαθεί εδώ και μήνες φίλε μου.ρε μάγκες , εδώ και πολλές μέρες προσπαθώ να βρεθώ με την Τζετλίνα , ακόμα δεν μπορώ να την βρω στο τηλέφωνο και όταν την είχα παλιότερα βρει ούτε να μιλήσω δεν μπορούσα , τι γίνεται?
καλησπερα και χρονια πολλα...θα ρωτησω κατι ασχετο -καπου ειδα εδω μεσα ,οτι υπαρχει 1 η 2 σαιτ που βαζεις μια φωτο και μετα σου βρισκει αν κυκλοφορει σε υπολοιπα σαιτ και δεν ειναι αποκλειστικοτητα ;).επειδη βαριεμαι να ψαχνω σελδα σελιδα μπορειται να μου πειτε το σαιτ.
τραμουντανα για την βανεσα-γυμναστρια εχεισ προσωπικη γνωμη σχετικα με επιδοση-αποδοση?
Μιστερ τραμουντανα η εν λογω κυρια λεει για αρχη μονο με ε-μαιλ ,αξιζει να ασχοληθουμε η οχι?βεβαίως βεβαίως... δες τα πμ σου..
Μιστερ τραμουντανα η εν λογω κυρια λεει για αρχη μονο με ε-μαιλ ,αξιζει να ασχοληθουμε η οχι?
Η "με περιοδο"ειναι η γνωστη αμαρτια ε?Δε πειραζει φτηνα θα σου βγει το μασατζιδικο...μηδεν στα 5 σημερα μαγκες!
3 λειπουν, 1 με περιοδο και 1 μπορει αργα.
με βλέπω σε κοντινο μασατζιδικο να φυγουν οι τοξινες
μηδεν στα 5 σημερα μαγκες!
3 λειπουν, 1 με περιοδο και 1 μπορει αργα.
με βλέπω σε κοντινο μασατζιδικο να φυγουν οι τοξινες
Οποτε παμε με τα νερα της κ στελνω μαιλ η εχουμε κατι πιο γρηγορο...ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!