Η "με περιοδο"ειναι η γνωστη αμαρτια ε?Δε πειραζει φτηνα θα σου βγει το μασατζιδικο...
το ευακι το μικρο η γλυφαδιωτισα. μαλλον αλλη εννοεις εσυ
Η "με περιοδο"ειναι η γνωστη αμαρτια ε?Δε πειραζει φτηνα θα σου βγει το μασατζιδικο...
Οποτε παμε με τα νερα της κ στελνω μαιλ η εχουμε κατι πιο γρηγορο...
Οχι αυτην εννοω...ευα αμαρτια!το ευακι το μικρο η γλυφαδιωτισα. μαλλον αλλη εννοεις εσυ
χρονια πολλα συναδερφοι. εψαχνα για μερες την εν λογω κυρία τηλεφωνικα και τελικα τη βρηκα. Μου ειπε 50 για μασαζ μια ωρα και 100 για να κατσουμε παρεουλα πολλες ώρες. Δεν μου εδινε απαντησεις σε οτι ρωταγα και εμ αντιμετωπιζε ως ανακριτη επομενως κι εγώ τα παρατησα και ακολουθησα τη συμβουλη του συναδερφου kavropa.gilf που δουλευει (η τουλαχιστον δουλευε) σε μασαζερι underground στη θησεως.....
για μενα κρατησου μακρυα , πολυ μακρυα ;)
για την κυρια ο λογοςχρονια πολλα συναδερφοι. εψαχνα για μερες την εν λογω κυρία τηλεφωνικα και τελικα τη βρηκα. Μου ειπε 50 για μασαζ μια ωρα και 100 για να κατσουμε παρεουλα πολλες ώρες. Δεν μου εδινε απαντησεις σε οτι ρωταγα και εμ αντιμετωπιζε ως ανακριτη επομενως κι εγώ τα παρατησα και ακολουθησα τη συμβουλη του συναδερφου kavropa.
KARAFAKE!!!!!!!!Καλησπέρα , χρόνια πολλά συναθλητές!!!
ειπώθηκε παραπάνω ότι " παίζει πολύ μούφα " στο παρακάτω γραφείο
θα παρακαλούσα,αν κάποιος έχει εμπαιρίες με τις συγκεκριμές που είναι !!!οικονομικές!!! να παραθέσει εντυπώσεις ή να μου υποδείξετε που υπάρχουν κριτικές.
θα το ερευνήσουμε...φίλτατε..υπομο(υ)νήτι εστι αυτο το χοντρο κοριτσι που παει γυρευοντας γνωριζει κανεις?
KARAFAKE!!!!!!!!
χοντρο???
σε 14:9 την βλεπεις την φωτο??
Κρίμα γαιτί τη Βάλια-Βάνα κλπ ήθελα καιρό να την δοκιμάσω αλλά με αυτές τις τιμές...no wayΑΡΗΣ... ΠΑΠΑΡΗΣ
το είχα κάνει Post πριν κανά μήνα αν θυμάμαι καλά.
Κρίμα γαιτί τη Βάλια-Βάνα κλπ ήθελα καιρό να την δοκιμάσω αλλά με αυτές τις τιμές...no way