spider-man
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιατι δεν περιμενεις μετα την Ανασταση!!!! τοσο δυσκολο σου ειναι???????????Μάγκες παίζει τίποτα για Μ.Σαββατο απόγευμα ? Μέχρι τώρα έχω φάει τρεις "πόρτες"...
Γιατι δεν περιμενεις μετα την Ανασταση!!!! τοσο δυσκολο σου ειναι???????????Μάγκες παίζει τίποτα για Μ.Σαββατο απόγευμα ? Μέχρι τώρα έχω φάει τρεις "πόρτες"...
Νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικός. Αν κάποιος ξέρει θα πει και δεν είναι αναγκη να είναι νταβας (κι εγώ είχα κάνει αντίστοιχη ερώτηση σε θρεντ μασαζο-ιδρύματος και απλά εισέπραξα "αστειάκια")
Που είχες χαθεί βρε αμαρτωλέ και εσύ?Μ.Σαββατο τη θελεις φιλε μου? πριν το χριστος ανεστη η μετα?.......δεν τρωνε κρεας βρε πριν την ανασταση δεν το ξερεις...αμαρτωλε
Που είχες χαθεί βρε αμαρτωλέ και εσύ?
Καλώς ξανάρθες.....
Όταν είχε πρωτοανεβεί η συγκεκριμένη αγγελία (πριν από κανένα 10ήμερο) στη φωτό υπήρχε το σάιτ από όπου πήραν τη φωτό. Τους έκρααξαν, την κατέβασαν και την ξανανέβασαν.Μόνο που εκεί που έγραφε το σάιτ πέρασαν από πάνω με photoshop (;;;;;) το όνομα της και καλά εικονιζόμενης κιουρίαςΚαλημέρα μαστόρια.
Αυτό που βρήκα τί λέει?
Φαίνεται δυνατό.
www.adoos.gr/post/19989314/iiiquestiisup1iplusmn_iimicroifrac34i]http://www.adoos.gr/post/19989314/iiiquestiisup1iplusmn_iimicroifrac34i[/url]
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟς!!!!!!!!Που είχες χαθεί βρε αμαρτωλέ και εσύ?
Καλώς ξανάρθες.....
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟς!!!!!!!!
με αυτή την ερώτηση που κάνεις είναι σαν να απευθύνεσαι σε νταβάδες και να τους ρωτάς ποιά έχουν διαθέσιμη να σου πασάρουν. Δεν νομίζω ότι θα πάρεις κάποια απάντηση έτσι.
Γιατί δεν κάνεις τα τηλέφωνα σου και όποια μπορεί θα σου απαντήσει...
κοψτα ρε φιλε... αφου σε χαλανε...kalispeea elli me lene ioanni apo athina perimeno nea sou times kai programa pou kaneis kai exeis oreo kormi kai kolaraki
α καλα....kalispeea elli me lene ioanni apo athina perimeno nea sou times kai programa pou kaneis kai exeis oreo kormi kai kolaraki
Ειπα να προσθεσω κατι αλλα βαρεθηκα..kalispeea elli me lene ioanni apo athina perimeno nea sou times kai programa pou kaneis kai exeis oreo kormi kai kolaraki
Βρε βρε βρεε!!Επεστρεψε ο κακος ο λυκος και ψαχνει για κοκκινοσκουφιτσες;ευχαριστω φιλε...αλλα καλυτερα μακρια απο σιδερα και γυψους.....κατι τρυφερο χρειαζομαι τωρα...
Gia sou ti kaneis eimai h Elh kai emena moy areseiskalispeea elli me lene ioanni apo athina perimeno nea sou times kai programa pou kaneis kai exeis oreo kormi kai kolaraki
Βρε βρε βρεε!!Επεστρεψε ο κακος ο λυκος και ψαχνει για κοκκινοσκουφιτσες;
Για πες μπας και την ξερω...βρήκα όμως μια κοκκινοσκουφίτσα από το mamba…μέχρι και τα κοκαλάκια έγλυψα
έτσι για να στανιαρω ….!!!
Για πες πας και την ξερω...
και φυσικά την ξέρεις...και κατά πάσα πιθανότητα την έχεις περάσει ένα χεράκι
αλλά δεν μιλάτε παλιόπαιδα